Stil Istanbul Fashion Week Eylül 2011 - Nejla Güvenç Defilesi

Istanbul Fashion Week Eylül 2011 - Nejla Güvenç Defilesi

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Istanbul Fashion Week 2011, ikinci gününde Nejla Güvenç defilesiyle devam etti.

Istanbul Fashion Week Eylül 2011 - Nejla Güvenç Defilesi

Istanbul Fashion Week 2011, ikinci gününde Nejla Güvenç defilesiyle devam etti. Tasarımcının markası Nej için sunduğu koleksiyonda, oyuncu Ahu Türkpençe de podyumdaydı...

Haberin Devamı

Nejla Güvenç, İstanbul Fashion Week'e üçüncü kez katıldı, üç defiledeki konseptini de bir 'üçleme' kurgusu ile sundu. Bu üçlemede yer alan 'NEJ' kadınlarını podyumda, sinema sanatçısı Ahu Türkpençe temsil etti. Ahu Türkpençe, aynı zamanda defilede izleyicilere sunulan Nej 'Paralel Hayatlar' konsept filminde de başrolü oynayarak NEJ kadınını canlandırdı.

Nejla Güvenç'in 'Paralel Hayatlar' ismini verdiği İlkbahar-Yaz 2012 koleksiyonunda birbirinden bağımsız ancak paralel devam eden çizgiler, deneysel boyutlar, eşiz simetri, mimari yaklaşımlar, dönüşüp değişerek gelişen formdaki katmanlar üzerinde çalışmış. Koleksiyona hakim olan renkler gri, kristalize şeker beyazları, buğday sarısı, safran, bakır, pembekırmızılar ve inci pudralar.

Haberin Devamı

Bunların yanı sıra markası NEJ'i 'ekolojik bir serüven' olarak konumlayan Nejla Güvenç, tasarımlarında tamamen organik malzemelerden yararlandı.

Yazarlar