Editörün Seçtikleri İstanbul, Mücevher Günleri'ne hazır

İstanbul, Mücevher Günleri'ne hazır

13.03.2014 - 09:49 | Son Güncellenme:

Türkiye’de Mücevher Sektörünün Buluşma Noktası; “İstanbul Jewelry Show” Mart Fuarı sektörün önde gelen firmalarını ve sektör profesyonellerini 38. kez bir araya getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul, Mücevher Günlerine hazır

UBM Rotaforte’nin Türk Ekonomi Bankası (TEB) Ana Sponsorluğunda organize ettiği “ISTANBUL JEWELRY SHOW” Mart Fuarı’nda kuyum ve değerli taş sektörünün temsilcileri bir araya gelecek. Türkiye açısından çok büyük önem taşıyan ve sektörün nabzını tutan “ISTANBUL JEWELRY SHOW” Mart Fuarı, yerli ve yabancı sektör profesyonellerini 38’inci kez İstanbul’da buluşturacak.

Haberin Devamı

Katlanarak Büyüyor!

20 -23 Mart 2014 tarihleri arasında 4 gün boyunca yerli ve yabancı sektör profesyonellerini bir araya getirecek “Istanbul Jewelry Show” Mart Fuarının bu yılki bir diğer önemli özelliği toplam 6 salonda 60.000 metrekarede düzenlenecek olması.

4 gün sürecek olan “Istanbul Jewelry Show” Mart 2014 Fuarı’nda; 6 Salonda, 1200’ün üzerinde yerli ve yabancı marka ve firmalar bir araya gelecek.

Türkiye, Belçika, İtalya, Almanya, Yunanistan, Çin, Hong Kong, Birleşik Arap Emirlikleri, Japonya, Hindistan, Tayland ve Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere toplam 25 ülkeden, 1200’ün üzerinde mücevher marka ve firmaları dünya çapındaki önemli alıcılar ile 20 -23 Mart 2014 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) düzenlenecek olan “İstanbul Jewelry Show” Mart Fuarı’nda buluşacak.

Haberin Devamı

400 ton altın işleme kapasitesine sahip olan ülkemizde, her yıl yaklaşık 250-300 ton altın mücevherat üretiliyor. Üretimin yüzde 30-40’ı ihraç edilen altın sektörü, Türk imalat sektörlerinin en büyükleri arasında yerini alıyor.

Yalnızca sektör profesyonellerine açık!

Dünyanın en büyük kuyumculuk ülkesi olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşıyan “İstanbul Jewelry Show” Mart 2014 Fuarı’nda altın takı, gümüş takı, pırlantalı takı, pırlanta, renkli taşlar, inci, altın montür, makine ve ekipman, saat, saat yazılım, vitrin dekorasyon, paketleme ve kutulama, led, kasa sektörünün önde gelen firmaları yer alacak.

4 yıldan bu yana İstanbul Jewelry Show’un en büyük destekçisi konumunda yer alan, altın kredilerinde sektör lideri TEB, 38. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzeme Fuarı’ndaki standında da; Yeni Altın Çağı, Taksitli Altın Kredisi, Altın Tahsilat Sistemi, Pırlanta Tahsilat Sistemi, Kuyumcu Paket Sigortası gibi ürünlerini tanıtmasının yanı sıra TEB Altın Bankacılık’ın uzman ekibi altın piyasası hakkındaki son gelişmelere ilişkin soruları yanıtlayacak.

İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği ve KOSGEB tarafından desteklenen, “Istanbul Jewelry Show” Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) kalite onayı ve Kalite Yönetimi Sistemi ISO-9001 belgesine sahip.

Yazarlar