Yaşam İşte çetenin cephaneliği!

İşte çetenin cephaneliği!

21.05.2010 - 02:27 | Son Güncellenme:

Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nün geçen hafta içerisinde İstanbul, Düzce, Kocaeli, Sakarya başta olmak üzere 6 ilde gerçekleştirdiği operasyonlar sonucu çökerttiği çeteyle ilgili ele geçirilen silah ve mühimmat basın mensuplarına gösterildi.

İşte çetenin cephaneliği

Çete elemanlarının aralarında hayalet silah olarak bilinen Glock marka tabancaların da bulunduğu silah ve mühimmatı kasa içersinde toprağa gömdükleri anlaşıldı.

İl?başkanının oğlu da var
Bugüne kadar 6 ilde 20’nin üzerinde olaya karıştıkları ileri sürülen çeteyle ilgili olarak Sakarya Emniyet Müdürlüğü Dün açıklama yaptı. Aralarında CHP Sakarya İl Başkanı Vahit Serbes’in kuyumcu oğlu Serhat Serbes’in de bulunduğu şüphelilerin ev ve işyerleri ile gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda ele geçen silahların yanı sıra sahte pasaportlar da bulundu. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda biri hayalet silah tabir edilen Glock marka olmak üzere 15 değişik çap ve markalarda tabanca, 17 şarjör, 10 av tüfeği, 794 çeşitli çap ve markalarda tabanca mermisi, 1 kuru sıkı tabanca, sahte pasaport, çek, senet tapu gibi evrak ele geçirildi. Polisten yapılan açıklamada, 55 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 55 kişiden 39’u adliyeye sevk edildi.

Yazarlar