Sağlık İstenmeyen tüylerde devrim!

İstenmeyen tüylerde devrim!

27.02.2013 - 17:03 | Son Güncellenme:

Bioder Türkiye’de ve dünyada tüy azaltıcı ağda serisiyle bir ilki gerçekleştiriyor.

İstenmeyen tüylerde devrim

Sadece eczanelerde satılan tüy azaltıcı bitkisel serum katkılı Epiten Ağda ailesinin Roll-on Sir Ağda Seti daha profesyonel bir dokunuş isteyenlere ihtiyaçları olan her şeyi bir arada sunuyor. İçerisinde sir ağda ısıtıcısının yanı sıra tüy azaltıcı etkili kuru ve hassas ciltler için 2 adet kartuş ağda ve temizleme mendillerinin bulunduğu set uygun fiyata komple bir bakım sağlıyor.

Haberin Devamı

Tüy azaltıcı bitkisel serum katkılı formülüyle devrim yaratan Bioder Epiten ağda serisi kadınlar için bir ağdadan çok daha fazlasını sunmaya devam ediyor. Epiten Ağda Serisi’ndeki Turunç ve Complex B bitkisel ekstreleri ile tüy azaltıcı özelliğe sahip Epiten Roll-on sir ağdalar cildi istenmeyen tüylerden temizlerken aynı zamanda tüylerin azalmasını ve geç çıkmasını da sağlıyor. Bioder’den bir set halinde sunulan roll-on kartuş ağda pürüzsüzlük devrimi için tüm ihtiyaçları bir arada sunuyor. İçerisinde reçine bazlı tüy azaltıcı sir ağdaları, ağda ısıtıcısı ve tüy azaltıcı temizleme mendilleri bulunan Epiten Roll-on Sir ağda seti tüm eczanelerde sadece 39 TL* fiyatla satışa sunuluyor.

Setin içinde sunulan ayrıca tek olarak da satılan kartuş ağdalar cildi pürüzsüzleştirmekle kalmazken 3 ayrı seçeneğiyle tüm kullanıcılara hitap ediyor. İçeriğinde Melisa özü bulunan Naturel kartuş ağda antioksidan etki yaratıyor. Papatya özlü Azulen ise cilde nemlilik ve ferahlık sağlıyor. İçerdiği bol miktarda pudra ile özellikle terlemenin olduğu hassas bölgeler için düşünülen Spirulina Mavi-Yeşil Alg özlü ağda ise cildi pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor.

Haberin Devamı

Şık taşıma çantasında bulunan Sir Ağda Isıtıcısı, Roll-on Sir Ağdanın rahatlıkla ısıtılıp, kolayca uygulanmasını sağlarken çantanın içinde bulunan ağda bezi ve ağda temizleme mendili ihtiyacınız olan her şeyi yanınıza getiriyor.

Yazarlar