Estetik Karşınızda adından en çok söz ettiren lazer epilasyon sistemi: Buz Lazer

Karşınızda adından en çok söz ettiren lazer epilasyon sistemi: Buz Lazer

07.03.2022 - 16:10 | Son Güncellenme:

Buz Lazer, son modeli Soprano Titanium ile adından oldukça fazla söz ettiriyor. Soprano Titanium, profesyonel lazer epilasyon dünyasında sonuç odaklı bir çözüm yaratan yeni nesil bir lazer epilasyon sistemidir.

Karşınızda adından en çok söz ettiren lazer epilasyon sistemi: Buz Lazer

Soprano Titanium Cihazındaki Yenilikler

Soprano Titanium 3 yeni özellik ile karşımıza çıkıyor:

-Daha geniş tedavi başlığı ile uygulamanın %40 oranında daha hızlı olmasını ve dolayısıyla zamandan tasarruf edilmesini sağlıyor.

-ICE Plus Soğutma Sistemi ile daha güçlü bir cilt soğutma sunuyor.

-Çift Tedavi Başlığı ile hem geniş hem de küçük alanlarda pratik ve güvenli bir lazer epilasyonu mümkün kılıyor.

Soprano Titanium, Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere 3 dalga boyuna sahiptir. Bu 3 dalga boyunun aynı sistemde olması ile farklı derinliklerdeki kıl folikülleri hedeflenebiliyor. 3 dalga boyunun gücünden yararlanarak, tüm cilt ve kıl tiplerinde etkili ve güvenli lazer epilasyon yapılmasını sağlıyor.

Karşınızda adından en çok söz ettiren lazer epilasyon sistemi: Buz Lazer

Buz Lazer Avantajları Nelerdir?

Soprano Titanium, estetik ve dermatolojik uygulamalar için dünyanın lider lazer teknolojileri geliştiricisi olan Alma Lasers tarafından üretilmektedir. Lazer epilasyon için geliştirilen Buz Lazer serisinin en son modelidir.

Kanıtlanmış etkili ve neredeyse ağrısız bir lazer epilasyon yöntemi olan Buz lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerine ve ince kıllar dahil tüm kıl tiplerine tüm yıl boyunca uygulanabiliyor. Patentli SHR Teknolojisi ile kıl köklerini kademeli olarak ısıtıyor ve lazer ısısı hissedilmiyor. Ek olarak gelişmiş soğutma sistemi ile ciltte etkili bir soğutma sağlanıyor. Uygulama başlığının safir ucu cilde temas ettiği zaman, buz gibi bir serinlik hissediliyor. Bu serin his, kesintisiz olarak tüm uygulama boyunca devam ediyor.  Ciltte yanık, leke gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski minimuma iniyor.

Buz Lazer gelişmiş özellikleri ile nerdeyse tamamen ağrısız bir lazer epilasyon sunuyor. Aynı zamanda geniş uygulama başlığı sayesinde oldukça hızlı bir uygulama olması ile de tercih ediliyor.

Uygulamadan hemen sonra normal sosyal yaşama dönmek mümkün, herhangi bir iyileşme süresi için beklemek gerekmiyor.

Uygulama yapılan bölgeye SPF 50 veya üzeri bir güneş koruyucu krem sürmek dışında herhangi bir özel bakım gerekmiyor.

Kulak ve burun içi, kaş arası, kaş üzeri, sakal üzeri gibi hassas veya ulaşılması zor alanlar için özel bir yüz ucu kullanılıyor. Kaş ve sakal şekillendirme amaçlı da bu yüz ucundan yararlanılıyor.

Sırt gibi kıl köklerinin derin yerleşimli olduğu bölgelerde de kullanılabildiği için erkek lazer epilasyonunda da öne çıkıyor.

Karşınızda adından en çok söz ettiren lazer epilasyon sistemi: Buz Lazer

Buz Lazer Güvenli Midir?

Diğer Buz Lazer cihazları Soprano Ice ve Soprano Ice Platinum gibi Soprano Titanium da FDA onayına sahip bir sistem. FDA onayı bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunu kapsamakta. Etkili ve kalıcı sonuçlara sahip olduğu ve aynı zamanda tüm cilt tiplerinde güvenli olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır. Üç dalga boyunun avantajı ile yaz aylarında bronz tende de güvenle uygulanmaktadır.

Cildi etkili bir şekilde soğutan patentli ICE Plus teknolojisi, patentli SHR uygulama tekniği ile cildi ve çevre dokuyu koruyan üst seviyede güvenli bir sistemdir.

Buz Lazer’in Patentli SHR Teknolojisi Nedir?

Buz Lazer sistemlerinin patentli SHR Teknolojisi, istenmeyen tüyleri yok etmek için tasarlanmış teknolojik bir yeniliktir. SHR Teknolojisi sayesinde cilt rengi ve mevsimi ne olursa olsun  lazer epilasyon yapılabilmekte ve genital gibi hassas bölgelerdeki lazer epilasyon uygulamalarında bile genellikle ağrı hissedilmemektedir.

SHR Teknolojisinin neredeyse ağrısız olmasının sırrı, kıl folikülünün zarar görme yöntemidir. Bu yöntemde, hedeflenen kıl kökleri lazer atımları ile kademeli olarak ısıtılıyor. Lazer sürekli hareket halinde olduğundan, yoğun lazer ısısı ve buna bağlı ağrı hissedilmiyor.

Kıl folikülüne tek bir yüksek doz enerjinin uygulandığı ve hem ağrıya hem de potansiyel yanıklara neden olan geleneksel lazer epilasyon yöntemlerine kıyasla Buz Lazer, bir lazer epilasyon deneyimi sunuyor. Adeta masaja benzer bir hisle uygulama tamamlanıyor. Yüz, boyun, bacaklar, kollar, bikini bölgesi, sırt ve karın dahil olmak üzere vücudun neredeyse tüm bölgelerine masaj hissinde lazer epilasyon yapılıyor.

Buz Lazer klinikleri için www.buzlazer.com web sitemizi ziyaret edip, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İLANDIR.

 

Yazarlar