Makyaj Kirpikleriniz artık daha dolgun

Kirpikleriniz artık daha dolgun

14.04.2015 - 15:05 | Son Güncellenme:

Daha etkili, daha derin ve çekici bakışlara sahip olmak için takma kirpik markası Eylure'i deneyebilirsiniz.

Kirpikleriniz artık daha dolgun

Daha etkili, daha derin ve çekici bakışlara sahip olmayı kim istemez ki? Doğru bir göz makyajı ile bu etkiyi sağlayabilirsiniz ama eğer kirpiklerde gerekli dolgunluk ve uzunluk yok ise, makyajınız yarım kalacaktır. Hele ki bir de söz konusu özel geceler ve davetler olur ise... İlkbahar – Yaz sezonu ile birlikte düğünler, mezuniyetler, törenler peşi sıra ajandamızdaki yerini almaya başlıyor. Ne giyeceğim, saçımı nasıl yapacağım, makyajım nasıl olacak ve makyajda hangi kirpikleri kullanacağım?

Haberin Devamı

Uzun, dolgun ve güzel kirpiklere hayır diyecek bir kadın yoktur. Her kadın kirpikleri ne kadar sık ya da uzun olursa olsun, bakışlarına derinlik kazandırmak için daha fazlasını ister. Maskara ile sağlayabileceğiniz dolgunluk da yeterli olmayabilir. Bir zamanlar sadece Türk filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz takma kirpikler artık makyaj çantamızın olmazsa olmazları arasına girdi. Üstelik doğal görünümlü olanları, gerçek kirpiklerden ayırt etmek imkansız gibi bir şey. Takma kirpiksiz gelin makyajı da olmaz. Özellikle fotoğraflarda iyi görünmek ve gözlerinizin ön planda olmasını sağlamak için kullanmalı.

Dünyanın en çok tercih edilen takma kirpik markası Eylure, ürünlerinde kullandığında %100 doğal insan saçı ile doğal görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Gözleri ön plana çıkartan kirpikler için farklı bir çok alternatife sahip Eylure markası 2015’in trendleri arasında yer alan uzun ve yoğun kirpikler için abartıdan korkmayın teması ile Kimberly No 118’i öneriyor.

Haberin Devamı

Eylure ürünlerini belirli Watsons mağazalarında, tüm seçkin parfümerilerde ve eczanelerde bulabilirsiniz.

Not: Maskara kullanılmadığı takdirde, kirpik çıkartıldıktan sonra tekrar ve tekrar kullanıma müsaittir.

Yazarlar