Kişisel Gelişim Ve Enerji Eğitmeni Sevgi Keleş

Kişisel Gelişim Ve Enerji Eğitmeni Sevgi Keleş

sevgikeles@sevgikeles.com

Tüm Yazıları

-Düşük frekans kendisi gibi düşük şeyleri hayatınıza çeker. Para, aşk, neşe, ihtişam gibi konular ise yüksek frekanslıdır. Frekansınızın yüksek olması önemlidir. Kendinizi daha neşeli, enerji dolu hissetmek frekansınızı yükseltecektir. Kişisel bakımınıza özen göstermeniz, kendinizi ne kadar sevdiğinizi kendinize söylemek, neşeli müzikler dinlemek, çiçeklerden ve hoş kokulardan katkı almak frekansınızı yükseltecektir.

-Hangi alanda mucize gerçekleşmesini diliyorsanız o alandaki tüm negatif enerjileri iptal edin. Örneğin; şartları güzel bir işe başlamamın önündeki tüm negatifleri iptal ediyorum gibi.

Haberin Devamı

-Sanki mucizeniz gerçekleşmiş gibi şükredin. Minnet duyun. Evrensel enerji çalışarak sizin bu teşekkürünüzü karşılıksız bırakmayacaktır.

-Her gün en az 10 dakika mucizenizi olmuş gibi imgeleyin. İmgelerken iyice detaylandırın. Yeri, zamanı, rengi, adeti gibi.

-Mucizeniz gerçekleşene kadar kimseye söylemeyin. Henüz olma aşamasında olan bir şeyi konuşmak enerjiyi dağıtır ve karşı tarafın negatifini çekmeye sebep olabilir. Karşınızdakinin yüksek, pozitif enerjisine güveniyorsanız o zaman paylaşın. Eğer konu hakkında konuşmanız gerekirse olabildiğince olumlu konuşmak sizi daha korunaklı alanda tutacaktır.

-Dilediğiniz mucizenin olması için beklenti enerjinizi kesmeniz gerekir. Çünkü beklenti adı üzerinde beklemek ile bütündür. Beklediğiniz her şey yavaş gerçekleşir. Bu sebeple tüm egzersizleri yapıp odağınızı değiştirmek mucizeniz için sürece katkı sağlar.

-Ne zaman gerçekleşecek diye panik olmayın, sizin en hazır olduğunuzda mucizeler kapınızı çalmaya başlayacak.

-Mucizeleri fark etmeyi seçin. Hayatın kendi içinde sürekli bir mucize akışında olduğunuzu biliyor musunuz? Eğer görmeyi seçerseniz bir tebessümde, bir dostlukta, yerdeki bir kuş tüyünde, ansızın gelen bir güzel telefonda, her şeyde bir mucize vardır. Dikkatinizin artması için güne meditasyon ile başlamak size katkı olacaktır.

-Mucizeler günlüğü tutmanız mucizelerin artarak size dönmesi için muhteşem olacaktır. Küçük büyük demeden fark ettiğiniz ansızın gelişen güzellikleri yazmanız temsil sistemlerinizi de harekete geçirerek daha yüksek frekansla etrafa enerji yaymanızı sağlayacaktır. Unutmayın benzer benzeri çeker.

Haberin Devamı

 

Mucizelere açıldığınız, mucizeleri fark ettiğiniz ve tahmininizden de öte mucizeleri yaşadığınız bir hafta dilerim.

Kişisel Gelişim Dersleri & Enerji Eğitmeni Sevgi Keleş