Sağlık Lahana Çorbası Diyeti Nasıl Yapılır? Lahana Çorbası Diyeti Tarifi Listesi

Lahana Çorbası Diyeti Nasıl Yapılır? Lahana Çorbası Diyeti Tarifi Listesi

19.03.2021 - 15:31 | Son Güncellenme:

Lahana çorbası diyeti, kısa bir süre içerisinde kilo vermek isteyen kişilerin en çok tercih ettiği diyetler arasındadır. Bununla beraber son dönemde en çok tercih edilen popüler diyetlerden biridir. Lahana çorbası diyeti kişilere haftada ortalama beş kilo verdirmek nedir. Özellikle bu diyet yurtdışında birçok hastanede uygulanmaktadır. Sizler için lahana çorbası hakkında bulunan bütün bilgileri detaylı bir şekilde derledik.

Lahana Çorbası Diyeti Nasıl Yapılır Lahana Çorbası Diyeti Tarifi Listesi

Lahana çorbası diyeti kişilerin sindirimini düzenleyen bir diyet türüdür.

Lahana Çorbası Diyeti Nasıl Yapılır?

Lahana çorbası diyeti kişilere ortalama 4,5 ile 5 kilo verdirmektedir. Kalp dostu olan bu diyet özellikle hızlı kilo vermek isteyen kişiler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Lahana çorbası diyeti öncesinde kişilerin mutlaka uzman bir hekim tarafından görüş alması gerekmektedir. Son derece düşük kalorili olan bu diyet kronik rahatsızlığı olan kişilere önerilmez.

Lahana çorbası diyeti kişilere hızlı bir şekilde yağ yakmaya yardımcı olur. Bununla beraber bu diyet içerisinde kişiler yağsız süt, sebze ve benzeri gıdaları kısıtlı bir şekilde tüketebilir. Lahana tek başına aşırı düşük kalorili bir yiyecektir. Kişilerin bu diyeti en fazla yedi gün uygulaması gerekmektedir. Kişiler diyete devam etmek için en az on beş gün beklemesi gerekmektedir.

Lahana Çorbası Diyeti Tarifi

Lahana çorbası diyeti, hızlı bir şekilde yağ yakmaya yardımcı olur. Bununla beraber kişiler bu diyet sayesinde hızlı bir şekilde kilo vermektedir. Kişiler bu diyeti en fazla yedi gün uygulamalıdır. Asla ara vermeden devam edilmemelidir. Lahana çorbası diyetinde birinci gün kişilerin uygulaması gerekenler şu şekildedir;

Haberin Devamı

Kişiler diledikleri kadar lahana çorbası içebilirler, meyve tüketebilirler ancak diyet sırasında muz tüketilmez.

İkinci gün kişiler sınırsız lahana çorbası içebilir, akşamları ise patates yiyebilir bununla beraber kişilerin gün içerisinde bolca su tüketmesi gerekmektedir.

Üçüncü gün ise kişiler sınırsız lahana çorbası içebilir bolca mısır ve patates yiyebilir ayrıca şekersiz çay tüketebilirler.

Dördüncü gün ise kişiler sınırsız lahana çorbası içebilir, muz yiyebilir ve yağ içermeyen süt tüketebilirler.

Beşinci gün ise kişiler beş yüz gram kadar et tüketebilir, domates yiyebilirler ve lahana çorbası içebilirler.

Altıncı gün ise kişiler et tüketebilirler, patates yiyebilirler ve sınırsız lahana çorbası içebilirler.

Haberin Devamı

Yedinci gün ise kişiler lahana çorbası içebilirler, esmer pirinç tüketebilirler ve sebze yiyebilirler.

Lahana diyeti sayesinde kişiler vücudu içerisinde bulunan fazla ödemden kurtulabilir ve kolay bir şekilde yağ atabilirler. Her bir lahana çorbası ortalama 33 kalori içermektedir. Kişiler bu diyet sırasında bolca tuvalete gidebilirler.

Yazarlar