Stil Lindsay Objektif Karşısında!..

Lindsay Objektif Karşısında!..

05.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Skandallar kraliçesi Lindsay Lohan, LOVE Magazine için verdiği pozlarla yine çok konuşulacak!..

Lindsay Objektif Karşısında..

Çalkantılı özel yaşamınla olduğu kadar güzelliği ve çekiciliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Lindsay Lohan’i, asıl mesleği şarkıcılık ve oyunculuk olmasına rağmen, sıkça dergiler için çekilen editoryallerde görüyoruz. Son olarak karşımıza, İngiliz dergi LOVE’ın ” After Taste “adlı sayısı için verdiği pozlarla çıkan Lohan, kişiliğini tamamen yansıtabildiği fotoğraflarda oldukça başarılı bir çalışma ortaya koymuş.

Haberin Devamı

Lindsay Objektif Karşısında..

Dünyaca ünlü birçok marka ve modelle çalışan ve gün geçtikçe ününe ün katan Terry Richardson tarafından çekilen fotoğrafların ana teması ise, Hollywood’lu yaramaz , seksi bir kız. 

Lindsay Objektif Karşısında..

Diğer yandan da Marilyn Monroe’yu çağrıştıran fotoğraflar için, sezonun hit trendi olan parçalar kullanılmış. Transparan elbiseler, dantel büstiyerler, şifon detaylı elbiseler, beyaz gömlekler, mini pilili etekler ve parça detaylı elbiselerin kullanıldığı çekimde bir yandan siyah tasarımlar ile kırmızı ruj bir araya getirelerek seksi, bir yandan da ultra-mini pilili etek ile kapalı beyaz gömleği bir araya getirerek masum bir imaj yaratılmak istenmiş.

Lindsay Objektif Karşısında..

Çizgi dışı bir fotoğrafçı-model-tema uyumuna sahip bu çalışmayı biz beğendik, ya siz??

Haberin Devamı

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya

Yazarlar