Güzellik Lip Gloss (Dudak Parlatıcısı) Nedir? Lip Gloss Nasıl Kullanılır?

Lip Gloss (Dudak Parlatıcısı) Nedir? Lip Gloss Nasıl Kullanılır?

21.03.2021 - 04:26 | Son Güncellenme:

Dudak parlatıcısı çeşitleri, kozmetik mağazaları ve online platformlarda satışa çıkarılıyor. Dudak çizgisinin çok daha belirgin görünmesini sağlayan parlatıcıların birçok çeşidi bulunmaktadır. Lip gloss adıyla da bilinen bu ürünler dudakların kurumasını önlediği için kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Lip gloss (dudak parlatıcısı) nedir? Lip gloss nasıl kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Lip Gloss (Dudak Parlatıcısı) Nedir Lip Gloss Nasıl Kullanılır


Son yıllarda üretilen bazı dudak parlatıcıları peeling etkilidir. Tamamen organik olan bu ürünler dudak parlatıcısı & dolgunlaştırıcı kategorisinde satışa çıkarılıyor.

Lip Gloss (Dudak Parlatıcısı) Nedir?

Lip gloss, dudakların daha parlak ve dolgun görünmesini sağlayan bir ruj çeşididir. Tıpkı diğer rujlarda olduğu gibi bu ürünlerde de kırmızı, pembe, mor gibi birçok renk seçeneği mevcuttur.

Vişne ve çilek aromalı çeşitleri dışında simli ve şeffaf olan çeşitleri de kozmetik mağazalarından satın alınabilir.

Lip Gloss Nasıl Kullanılır?

Diğer ruj çeşitlerinden farklı olarak lip glosslar gün içerisinde tekrar tekrar kullanılabilir. Özellikle yaz aylarında ve sıcak havalarda dudakları çok sık kuruyan kadınların tercih ettiği parlatıcılar, kuru dudaklara sürülmelidir. Dudaklardaki hücreleri yenileyen lip gloss çeşitleri, nemlendirici bir etkiye sahiptir.

Yazarlar