Stil Maison Martin Margiela H&M İşbirliği

Maison Martin Margiela H&M İşbirliği

22.11.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

H&M’in marka ve tasarımcılarla olan işbirlikleri, kim olursa olsun, bizim başımızı döndürmeye devam ediyor. Haber duyulduktan sonra sabırsızlıkla ilk görselleri beklemeye başlıyoruz. Marni, Versace ve ADR’yla olan ortak çalışmalarına hayran kalmıştık.

Maison Martin Margiela H&M İşbirliği

H&M bu çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.Daha biz ADR’den başımızı kaldıramadan Maison Martin Margiela’yla yapacağı işbirliğini duyuyoruz.Bu haberlerin görsellerini günlerdir iple çekerken, sonunda o günler geldi çattı.Koleksiyonun satışa çıkmasına daha bir ay var. Fakat; Maison Martin Margiela ve H&M ‘lookbook’ fotoğrafları sonunda elimize ulaşıyor.

Haberin Devamı

Bozuk yapılarla bezeli olan koleksiyonda; abartılı ve ‘oversized’ proporsiyonlar dikkat çekiyor.Zaten markanın müdavimleri bilirler.Bu abartılı yapılar Fransız markanın imzalarından biri olma özelliğini koruyor.Erkek ve kadın olarak iki gruba ayrılan koleksiyonda; bayanlarda ‘oversized’ parçalar öne çıkıyor. Bu sezonun trendlerinden geri kalmayan H&M ve Maison Martin Margiela kadın grubunda maskülen bir görünüm yaratmayı amaçlamışlar.Buna uygun olarakta kolekisyonda bisikletçi ceketler, bol düşük belli pantolonlar, katlanabilir origamı sanatından ilham alınarak tasarlanmış kabanlar yer alıyor. Erkeklerde istenilen görünüm ise daha keskin hatlar.Vücuda oturan kalıplarla keskin detaylar belirleniyor. Kışın beyaz giyilmez denirdi eskiden fakat tasarımcılar bizler için o kuralı bozuyor ve sonbahar/kış koleksiyonlarına hepimiz için beyazı ekliyorlar.H&M’de buna uuyarak erkekleri kışın baştan ayağa beyaza büründürüyor.Bayanlar kışın beyazlar içinde beyaz atlı prensinizi bulabilmeniz mümkün!Erkekler için olan yünden kabanlar ve iki renkli trençkotlar şimdiden favorilerimiz arasına giriyorlar.Herkesten farklı olmak isteyen erkekler için bu koleksiyon onlara ilaç gibi olacağa benziyor.

Haberin Devamı

15 Kasım’da satışa çıkacak ve Margiela’nın sihriyle yaratılmış bu koleksiyonu sabırsızlıkla bekliyoruz.


Yazarlar