Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi Deniz Erdoğan, Müzik dünyasına "Daha Çok Var" albümüyle adım attı
BİR Demet Tiyatro'nun Mükremin'i Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi Deniz Erdoğan da sanat dünyasına adım attı. Erdoğan iki yıldan bu yana hazırlıklarını sürdürdüğü özgün müzik türündeki "Daha Çok Var" albümünü piyasaya çıkardı. Klip Müzik'den çıkan albümdeki dört parçanın sözleri Yılmaz Erdoğan'a ait. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi
Devlet Konservatuvarı hazırlık sınıfı öğrencisi 25 yaşındaki Erdoğan'ın albümündeki bir parçanın sözleri de Yıldız Tilbe'nin.
Tüm parçaların hit olabilecek özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Erdoğan, şunları söyledi:
"Parçaları özenle seçtik. Bu albümde kendime özgü bir tarz yakalamaya çalıştım. Piyasa işi olmasın istedim. Şarkı sözlerinin şiir tadında olmasına çalıştım. Bağlama, gitar ve kemanı birlikte kullandım. Batı müziği altyapılı, halk müziği tarzı bir çalışma oldu".
Ağabeyinden de büyük destek gördüğünü belirten Erdoğan, "Onun tecrübelerinden faydalanıyorum. Bu albümün ortaya çıkışında en büyük desteğim o oldu. Ayrıca aileden bir sanatçı daha çıkıyor olması sevindirici" dedi.