El ve Ayak Bakımı Oje Nasıl Sürülür? Kolay Oje Sürme Teknikleri Nelerdir?

Oje Nasıl Sürülür? Kolay Oje Sürme Teknikleri Nelerdir?

08.06.2021 - 15:16 | Son Güncellenme:

Her kadın için güzel görünmenin en önemli yanlarından biri şüphesiz oje kullanmaktır. Özellikle daha alımlı ve daha dikkat çekici hale gelmesine imkan verir. Peki oje nasıl sürülür? Kolay oje sürme teknikleri nelerdir? İşte bu konu hakkında merak edilenler.

Oje Nasıl Sürülür Kolay Oje Sürme Teknikleri Nelerdir

Günümüzde birçok farklı model altında oje çeşitleri bulunur. Her ne kadar oje modelleri tırnaklar üzerinde güzel bir görünüm verse dahi, sürmesi ve hazır hale gelmesi pek kolay değildir. Tabii bunun için ayrıca oje sürme konusunda bazı teknik yöntemler de bulunur.

Haberin Devamı

 Oje Nasıl Sürülür?

 Oje sürerken dikkat edilmesi gereken en önemli ve ilk husus rengidir. Çünkü her oje rengine bağlı olarak farklı biçimlerde sürülür. Örneğin kırmızı gibi dikkat çekici renkler kullanırken, mutlaka ilk olarak saydam bir oje katı geçmek gerekir. Aksi takdirde oje çıkarırken parmakların her yerine bulaşır. Genel olarak ise 3 fırça darbesi ile oje sürmek gerekir. İlk darbe tırnağın ortasına, daha sonra sağ tarafı ve sol tarafına sürülür. Böylece kolayca ve güzel bir görünüm altında oje tırnaklarda hazır hale gelir.

 Kolay Oje Sürme Teknikleri Nelerdir?

 Kolay oje sürme tekniklerinin en önemli yanı, oje fırçasının kullanılmasıdır. Özellikle ojeyi fırçaya alırken ne çok ne de az alınmalıdır. Daha sonra yeterli miktarda, fırça üzerinde yer alan oje tırnağın tam ortasına sürülmelidir. Tabi bunu yaparken akıldaki bütün düşüncelerden arınmak, daha kolay ve hızlı şekilde oje sürme imkanı tanır.

Haberin Devamı

 Oje ne kadar sakin bir şekilde sürülürse, taşırma durumu bir o kadar azalır. Derneğin orta kısmına tek seferde çekim yaptıktan sonra, aynı şekilde sağ ve sol tarafa gerçekleşmelidir. Özellikle genel olarak üç seferde ojenin bitirilmesi, çok daha güzel bir görünüm yakalanmasını sağlar.

Yazarlar