İdeal göğüslere sahip olmak kadınları mutlu ediyor

İdeal göğüslere sahip olmak kadınları mutlu ediyor

Büyük göğüs, küçük göğüs, sarkık göğüs ya da asimetrik göğüs kadınların yaşam kalitesini düşüren kendilerini rahatsız hissetmesine neden olur. Yüzde çıkan tek bir sivilcenin bile ne kadar rahatsızlık verebileceğini düşünürsek şeklinden ya da boyutundan memnun olmadıkları bir çift göğüsle yaşamanın kişiyi ne kadar etkileyebileceğini tahmin etmek hiç de zor değil. Bu nedenle ideal bir çift göğse sahip olmak hem genel sağlık, hem ruhsal sağlık hem de yaşam kalitesi açısından kadınlara birçok avantaj sunar.

Haberin Devamı

Göğüslerinizdeki estetik sorunlardan kurtulabilirsiniz

Daha genç göğüslere sahip olmak, sarkık göğüslerinizi kaldırmak, daha büyük, daha sıkı ve daha çekici göğüslere sahip olmak istiyorsanız estetik cerrahiden faydalanabilirsiniz. Meme implantları göğüslerinizi uzun süreli, güvenli ve doğal görünecek şekilde büyütmenin en iyi yoludur. Estetik cerrahi ile göğüsler ideal boyutuna ve kıvrımlarına kavuşturulabiliyor.

3D tasarım cihazı ile ideal meme tasarımı

İdeal göğüslerin boyutuna ve şekline karar vermede artık estetik cerrahiden faydalanılıyor. Göğsün ideal büyüklüğüne vücudunuzun şekli ve ölçülerine göre karar veriliyor. Kilonuz, boyunuz, göğüs kafesi ve kalça genişliğiniz bir bütün olarak değerlendiriliyor. Ameliyattan önce siz de 3D tasarımı cihazı sayesinde kendi beden görüntüleriniz üzerinden ideal boyut ve şekle cerrahınızla birlikte karar verebilirsiniz.

Alanında uzman bir estetik cerraha yaptırıldığı sürece göğüs estetiğinin riskleri düşük olur. Meme büyütmede süt kanalları zarar görmez. Meme küçültme ve dikleştirme estetiğinde de süt kanallarına zarar vermemeye dikkat edilir. Olası riskler için ise cerrahınız ameliyattan önce sizin durumunuza özel daha ayrıntılı bilgi verecektir. Ortalama 1,5 saat süren operasyonla, dikiş izleri göğsün doğal kıvrımlarına saklanarak ameliyat gerçekleştirilir. İyileşme süreci tamamlanınca var olan izler gittikçe belirsiz bir hal alır.

Eğer siz de göğüslerinizden memnun değilseniz, tereddüt etmeden önce alanında uzman bir cerraha başvurup kendinize özel bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

www.burunestetiksanati.com