Yaz Estetiği Operasyonları

Yaz aylarında hepimiz güzelleşmek ve sosyalleşmek için daha fazla çaba gösteririz. Dışarı çıkıp gezme, daha şık kıyafetler giyme, daha güzel görünme gibi sosyal ihtiyaçlar da artış olur. Eğer kişinin ihtiyacı varsa bu dönemde estetik cerrahiye de talep artabiliyor.

Vücuttaki aşırı ve inatçı yağlardan bazı durumlarda sadece diyet ve egzersizle kurtulmak pek mümkün olmuyor. Bahar aylarının ılık havalarından faydalanarak rahat bir iyileşme süreci geçirerek estetik sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Yaz aylarında en fazla talep edilen operasyonlar arasında bölgesel incelme operasyonları, kırışık tedavileri ve dolgunlaştırmalar yer alıyor. Meme estetiği, karın germe, bölgesel incelme, kırışık giderme ve dudak dolgusu da talep edilebiliyor. Tüm bunlar için birkaç haftalık iyileşme süreci yeterli olabiliyor.

Güneş ışıkları botoks ve dolgu uygulamalarında ciltte renk farklılıklarına yol açarak ciddi bir risk oluşturuyor. Kırışık tedavisi ya da önleyici botoks uygulamalarından faydalanmak isteyenler için yaz ayları riskli olabiliyor. Dudak dolgunlaştırma, ameliyatsız burun estetiği de özellikle yaz aylarında artan nişan, düğün gibi özel günlerde daha güzel görünmek isteyenler tarafından uygun bir seçenek olabiliyor.

Vücut estetiği operasyonları
Meme büyütme, karın gerdirme ya da bölgesel incelme operasyonu yaptırmak isteyenler de yaz aylarına girmeden estetik cerrahi seçeneklerinden faydalanabilirler. Aşırı küçük göğüslere sahip olan ve bundan rahatsız olan kadınlar için meme büyütme estetiği uygulanır.

Ayrıca daha düz bir karına sahip olmak isteyenler için de liposuction tekniği ile inatçı yağlar alınabilir. Eğer karında sarkma varsa bunun için cerrahi teknikler ile karın germe prosedürü uygulanması gerekir.

Aynı şekilde basen, popo, kol altı, yüz özellikle gıdı gibi bölgelerde de kötü görünüme ve sarkmalara yol açan birikmiş yağlar lazer destekli liposuction teknikler ile alınarak sıkılaştırma yapılabilir.

Ameliyatsız tekniklerde iyileşme sürecine genellikle gerek olmazken, cerrahi teknikler ile yapılan estetik operasyonlar bir hafta ya da on gün içinde genellikle iyileşme süreci tamamlanır.

Sizi rahatsız eden estetik sorunun tedavisine yönelik kişiye özel bilgi almak için mutlaka alanında uzman bir estetik cerrahla görüşmenizi tavsiye ediyorum.

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Haberin Devamı

www.guncelozturk.com

Haberin Devamı