Stil Özgür Masur 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Özgür Masur 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

05.06.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özgür Masur 2012-2013 Sonbahar-Kış koleksiyonu “An” ile yeni dünyasının kapılarını aralıyor!.

Özgür Masur 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Özgür Masur’un yeni koleksiyon çalışmasının lookbook’unu gördüğüm zaman çok heyecanlanmıştım, geçmişle gelecek arasında bir bağ kurulacak ve ben o “an” da kendine en güzel yakışanı üzerime giyecektim, koleksiyonun ilk görselleri bana bunu çağrıştırdı. Herkese hissettirdiklerinin farklı olduğunu düşündüğüm koleksiyonun “soft” renkleriyse Sonbahar’ın gelişini kutlayacak gibi gözüküyordu.

Haberin Devamı

Özgür Masur 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Geçtiğimiz günlerde koleksiyonu tamamen aklımdan çıktığının farkına vardım. Bir anda kendimi Özgür Masur’un internet sitesinde dolaşırken buldum ve evet koleksiyon fotoğrafları yayınlanmıştı. Hatta koleksiyonun en özel parçalarından birini geçtiğimiz gün Cannes Film Festivali’ne katılan Belcim Erdoğan’ın üzerinde gördüğümde koleksiyonu görmek için daha çok heyecanlandığımı iletmeden geçemiyorum.

 

Özgür Masur 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Özgür Masur’un çizgisine ve kağıt-kalemden aldığı gücü kadın bedenine aktarmasına her zaman hayranlık duydum. Moda haftalarında öncelikli olarak heyecanla beklediğimdefileler hep Masur’un defileleri oldu, moda severleri asla hayal kırıklığına uğratmayan Masur, “AN” koleksiyonunda da aynı heyecanı yaşamamızı sağlıyor. 39 parçalık koleksiyonun her parçası Masur’un romantik kadınlarını anlatıyor.

Haberin Devamı

Özgür Masur 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

An koleksiyonunun çekimlerinde podyumların ve televizyonun tanınan isimleri, Selin Demiratar, Sedef Avcı, Gülcan Arslan, Melike İpek Yalova ve Didem Soydan’la çalışan Masur, yaşamak ve gözlemlemek istediği “AN”ı fotoğrafçı Cahit Baha Pars’la objektife yansıtıyor. Eminim ki bu çekim Masur’un gözünden koleksiyonu ve anlamlandırmak istediklerinin sadece küçük bir kısmı!. Ünlü tasarımcı An koleksiyonunun styling çalışmasını Hakan Öztürk’e emanet ederek, ne kadar doğru bir karar verdiğininde altını çiziyor olacak ki, Öztürk’ün bakış açısı, kendi bakış açısını yansıtmış gibi gözüküyor.

Özgür Masur 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Koleksiyon sunumlarında her zaman mükemmellikten yana olduğunu düşündüğüm Masur’un işini şansa bırakmayıp çekim için kullanılan ayakkabıları da kendisinin tasarladığını okuduğumda baştan sonra bir işin nasıl planlayarak yapıldığına inanıyorum. Unutmadan çekimde kullanılan ve An koleksiyonuna özel hazırlanan aksesuarların da tasarımcısı Cem Lokmanhekim.

Fotoğraf kaynak; ozgurmasur.com

Yazarlar