Genel Sağlık Pedikür yapan 'doktor balıklar'

Pedikür yapan 'doktor balıklar'

19.09.2013 - 10:01 | Son Güncellenme:

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 'Doktor Balıklar' pedikür yapıyor.

Pedikür yapan doktor balıklar

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 'Doktor Balıklar' pedikür yapıyor.Fatih Caddesi'nde Şifalı Bitkiler Merkezi, ender görülen bir tedavi yöntemini Lüleburgaz’lıların hizmetine sundu. İşletme sahibi Fırat Bal, Trakya’da bir ilk olan “doktor balıklarının” Lüleburgaz’da yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Lüleburgazlılar doktor balıklar sayesinde 10 dakikada mikro masajla rahatlama ve günün stresinden uzaklaşma imkanı buluyor. Balıklar, insan vücudundaki ölü ve gevşek deriyi emerek besleniyorlar. Akvaryumlara el veya ayaklar daldırıldığı anda insan vücuduna üşüşen balıklar, mikro masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırıyor, cildin yenilenmesini sağlıyor.Doktor balıkları hakkında bilgiler veren İşletme sahibi Fırat Bal, tedavinin faydalarını anlattı.Bal, ‘’Alışıla gelmiş pedikür yöntemlerinden farklı olarak doktor balıkların yardımıyla yapılan balıklı pedikür seanslarımız sizlere aynı zamanda gerçekleşen mikro masajla rahatlama ve günün stresinden uzaklaşma imkânı sunacaktır. Balık pedikürü son 4 yılda Avrupa ve Amerika’da en çok kullanılan pedikür yöntemlerinden biri olmuştur bu uygulama. Kendinize ayıracağınız 20 dakikalık balıklı pedikür seansıyla daha önce hissetmediğiniz bir rahatlamayla buluşacaksınız. Aquajen’in hijyen prensibi sebebiyle balık pedikürü seansları arasında 10 dakikalık bir bekleme süresi olmak zorundadır.

Haberin Devamı

Ünitelerden ayrılan misafirlerimizden sonra aynı üniteye diğer bir misafiri 10 dakika sonra alabilmekteyiz. Balık pedikürü seanslarımızdan faydalanmak isteyen misafirlerimizin pedikür bölgelerinde herhangi bir kesik olmaması gerekmektedir. Seanslarımıza katılmadan önce pedikür bölgelerinde krem ve oje gibi kimyevi maddelerin uygulanmamasını rica ederiz’’ dedi.Bal, dakikası 1 TL’den hizmete sundukları doktor balık uygulamasından faydalanmak için yaş sınırlaması olmadığını da sözlerine ekledi.

Yazarlar