Cildiniz Kışın Zorlu Şartlarına Hazır mı?

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte cildinizde yazın yorgunluğu kendisini iyice göstermeye başlar. Kışın bakımlı olmak yaz ve ilk bahar mevsimlerine göre biraz daha geri planda kalabilir.

Aslında hem kış mevsiminin olumsuz hava şartları nedeniyle hem de yazın yaşanan yıpranmalar sebebiyle bu dönemde cildinize daha çok özen göstermeniz gerekiyor. Yaşlanma etkilerini geciktiren ve cildinizin canlılığını, enerjisini yükselten uygulamalar ile cildinize hak ettiği özeni kış mevsimi boyunca da göstermelisiniz.

Haberin Devamı

Baby Face Nedir?

Cildin yenilenmesi, ciltteki ton farklılıklarının azaltılması, genellikle ihmal edilen dekolte bölgesine bakım yapılması, ince kırışıklıklara müdahale edilmesi ve cilde canlılığının geri kazandırılması gibi etkileri ile dikkat çeken Baby Face uygulaması sayesinde çok daha sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Baby Face uygulaması kişinin cildindeki sorunlara ve sorunların derecesine bağlı olarak uygun sayıda ve düzende planlanan seanslarda uygulanabilir. Çoğu zaman 10’ar günlük aralarla 4 seans uygulamak ciltte ciddi boyutlarda değişimler elde etmek için yeterli.

Lazer ile Cilt Altına Gönderme

Baby Face, kişinin günlük rutinini bozmadan yapılabilecek kolay ve etkili bir uygulama. Herhangi bir şekilde anestezi gereksinimi olmadan yapılan bir lazer uygulaması olan Baby Face’in temelinde serumların lazer ile cilt altına gönderilmesi yer alıyor.

Uygulamada kullanılan serumlar kişinin cildindeki ihtiyaçlara göre özel olarak belirlenir. Serumlar cildin altına, Baby Face uygulamasının özelliği sayesinde doğrudan nüfuz ederek etkili sonuçlar elde etmek mümkün. Baby Face uygulaması yaklaşık olarak 15 dakika süren, ağrılı olmayan ve etkisini hemen gösteren bir uygulamadır.

Baby Face Sonrasında Sizi Neler Bekliyor?

Cildimiz en önemli ve değerli kıyafetimizdir. Baby Face uygulaması da en önemli kıyafetimizi zamanın ve çevrenin olumsuz etkilerinden kurtaran oldukça etkili bir teknik. Porselen gibi bir cilde sahip olmak her kadının hayalidir.

Uygulama tam da böyle bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Sonrasında cilt gençleşir, ton farklılıklarından kurtulur ve ince kırışık çizgileri yok olur. Kısa bir iyileşme süreci isteyen ve daha ileri düzeyde yüz estetiği uygulamalarını tercih etmeyen kişiler için oldukça etkili çözümler sunan Baby Face, aynı zamanda ciltte uzun vadeli bir koruma etkisi oluşturur.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Şükrü Yazar
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı