Stil Rihanna'ya Yakın Markaj

Rihanna'ya Yakın Markaj

25.02.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modazon’un stil ikonları dosyasının bu sefer ki konuğu müzik dünyasının asi kraliçesi Rihanna oluyor. 24 yaşında olduğuna pek inanamadığımız, Barbados’ta doğan Rihanna müzik piyasasına adım attığından beri ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor.

Rihannaya Yakın Markaj

Barbados doğumlu seksi şarkıcının keşfedilmesi; ilkokul yıllarında katıldığı müzik yarışmasında birinci olup Jay Z’yle tanışmasıyla başlıyor. Daha sonra müziğe kendi grubuyla devam eden Rihanna burada da dikkatleri çekiyor ve ilk albümünü çıkarmak için Amerika’ ya yerleşiyor. Hatırlarsınız; 2005 yılında ilk albümü ‘Music Of The Sun’ ı çıkaran Rihanna, klibini çektiği ‘Pon De Replay’ şarkısıyla zirveye oynamıştı. Yaşının küçük görünümü ve masumiyetiyle herkesi kendine bağlayan şarkıcının, ilerleyen zamanlarda asi ve seksi bir kadına dönüşeceği kimsenin aklına dahi gelmemişti.

Haberin Devamı

‘Umbrella’ şarkısıyla iyice tanınan ve Türkiye’de de hayran kitlesi oluşturan Rihanna; bu klibinde yaşının ilerlediğini, artık o masum kızdan eser kalmadığını gözler önüne sererek, bize seksi bir kadın gösteriyordu. Müzik piyasasında hızlı yükselişini şans olarak gören Rihanna, Chris Brown’la aşk yaşamaya başlayarak müzik dünyasını yakıp geçti.

Birbirleriyle yaşadığı aşkı her fırsatta dile getiren ve birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen ünlü çift; her fırsatta karşımıza öpüşerek çıkıyorlardı. Tatilde, sokakta hatta konserlerinde bile… Fakat, daha sonraki günlerde haberlerde insanlar Rihanna’nın morarmış ve şişmiş dudaklarla resimlerini gördüler. Herkes neler olduğunu konuşurken ve merak ederken Rihanna’dan gelen açıklamayla tüm dünya sarsıldı. Chris Brown’dan gördüğü şiddetten dolayı bu duruma gelen Rihanna, ilişikiyi bitirme kararı aldı ve bu olanlardan sonra Rihanna’yı o ilk çıktığı yıllar kadar masum bir şekilde kamera karşısında göremedik. Rihanna bize göre belki masumiyetini kaybetmişti ancak, yaptığı tüm çalışmalarla bizi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Dünyadaki en seksi kadınlar listesinde ilk sıralarda yer alıyor, magazin dergileri tarafından mutlaka bir defa kapak yıldızı oluyor ya da katıldığı tüm kırmızı halılarda adından söz ettiriyor. Tavırları ve duruşundaki değişim, dış görünüşüne yansıyan Rihanna, farklı tarzlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Rihannaya Yakın Markaj

Değişime saçlarından başlayan Rihanna; bu yöntemi halen devam ettiriyor. Müzik dünyası için bunun gerekli olduğunu ve sürekli aynı saçın onu sıktığını söyleyen Rihanna ilk olarak değişime saçını kestirterek başlamıştı. ‘Kuaförüme gittim ve onları kes dedim.’ diyen güzel şarkıcıyı ilk gördüğümüzde, o güzelim saçlarını niye kestirdi diye çok üzülsek de, ona çok yakıştığını söylemeden geçemiyoruz. Özgüven eksikliğini belki de bu şekilde tamamladığını düşünsekte, Rihanna attığı tüm adımlarla daha adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor.

Moda dünyasını peşinden sürükleyen, her attığı adım olay yaratan, ünlü tasarımcıların onu giydirme yarışına tutuştuğu, gittiği defilelerde defileden daha ilgi çeken, hem kadınların hem de erkeklerin beğeniyle takip ettikleri bir dünya yıldızına dönüşen Rihanna’yı kimse tahtından edemeyecek gibi de gözüküyor. Yakın zamanda Armani gibi bir dünya markasının yüzü olarak karşımıza bir kez daha çıkan reklam çekimleri içinde farklı bir tarza bürünmüştü. Hayatında risk almaktan ve yenilikleri denemekten asla kaçınmayan, tam moda ve şov dünyasına yakışan isimler arasında bizce zirvede olan Rihanna’nın, her haliyle kitlelerin stil ikonu olacağından eminiz.

Haberin Devamı

Müzik dünyasının sesiyle, tarzıyla en ses getiren isimlerinden olan Rihanna, dövmeleriyle de oldukça dikkat çekiyor. Özel hayatında yaşadığı her bir olaydan ders çıkararak vücuduna yaptırdığı dövmeler sayesinde, sanıyoruz ki dünyanın her yerinde dövmeciler zengin olabilir. Sebebine gelince, dünyaca ünlü şarkıcının hayranları onun dövmelerine sahip olabilmek için, dövmecilerin yollarını aşındırıyor. Vücudunun çeşitli yerlerinde dövmeleri olan Rihanna’nın olay yaratan son dövmesi Aralık 2012 tarihli GQ İngiltere sayısının kapağında verdiği çıplak poz sayesinde görülüyor. Göğsünün alt kısmına büyükannesinin anısına yaptırdığı Mısır tanrıçası İsis dövmesini yaptırarak sınırları zorluyor.

Haberin Devamı

Son dönemde dövmeleri kadar klipleriyle de konuşulan ünlü sanatçı, 2012 yılında Victoria’s Secret defilesinde podyuma çıkarak modellere eşlik etme şansını da yakalıyor. Justin Bieber ve Bruno Mars gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan Rihanna’nın modeller kadar ilgi çekici ve mükemmel olduğunu biz de destekliyoruz. Vivienne Westwood tasarımlı elbisesi ve incili Chanel gözlükleriyle seyircilerden tam not alan Rihanna, hayatının en önemli etkinliklerinden birine katıldığını şu sözlerle belirtiyor; “Modellere, şova ve podyuma baktığımda büyülendim, haftalarca provalar yaptık ama o gece geldiğinde sanki her şey daha yeni başlıyormuş gibi düşündüm, sahneye Victoria’s Secret’ın o hep bildiğim mükemmel kadınlarıyla çıkmak, onlara şarkılarımla eşlik etmek harikaydı, ben de artık Victoria’s Secret podyumunda yürüdüm diyebileceğim”.

Haberin Devamı

Moda ve sanat camiasını varlığıyla daha çok etkilemeye devam edeceğine inandığımız Rihanna, her daim radarımızda olacak gibi gözüküyor. Malum dünyanın en ses getiren şarkıcılarından biri olan Rihanna, sansasyonel hayatıyla her gün biraz daha öne çıkıyor.


Yazarlar