Stil Sertab Erener & Demir Demirkan Açıkhava Konseri - Temmuz'11

Sertab Erener & Demir Demirkan Açıkhava Konseri - Temmuz'11

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sertab Erener - Demir Demirkan buluşması... Geçtiğimiz Cuma akşamı Harbiye Açıkhava sahnesinde Sertab Erener ve Demir Demirkan tüm dinleyicilere masal gibi bir gece yaşattı. İkilinin kendilerine has tarzları ile seslendirdikleri şarkılarına, tüm dinleyiciler eşlil etti. Erener ve Demirkan ikilisinin dinleyicilerine iki de sürprizi vardı.

Sertab Erener & Demir Demirkan Açıkhava Konseri - Temmuz11

 Sertab Erener - Demir Demirkan buluşması...

Geçtiğimiz Cuma akşamı Harbiye Açıkhava sahnesinde Sertab Erener ve Demir Demirkan tüm dinleyicilere masal gibi bir gece yaşattı.

İkilinin kendilerine has tarzları ile seslendirdikleri şarkılarına, tüm dinleyiciler eşlik etti.

Harbiye Açıkhava sahnesinde boş koltuğun olmadığı konserde Erener ve Demirkan ikilisi oldukça duygusal anlar yaşadı. Müzik severlerin kendilerine gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını her defasında dile getirdiler.

Erener ve Demirkan ikilisinin dinleyicilerine iki de sürprizi vardı. Konser süresince ikiliye, vokalde güçlü sesine birkez daha tanık olduğumuz Özge Fışkın eşlik etti. Bir diğer sürpriz ise son zamanların en güçlü ve ses getiren gruplarından Model'in sahne almasıydı.

İki saat süren konser süresince eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarlarını seslendiren Erener - Demirkan ikilisi Harbiye Açıkhava sahnesinden ayrıldı.

Modazon ekibi olarak oldukça heyecanlı bir gece yaşadık. Türkiye'nin en güçlü seslerini bir arada dinlemek elbette kulaklarımızın pasını sildi. 

Yazarlar