Editörün Seçtikleri Sevgililer Gününde Aşkınızı Konuşturun!

Sevgililer Gününde Aşkınızı Konuşturun!

03.02.2012 - 11:27 | Son Güncellenme:

Elmasepeti, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yönelik sevdiklerine farklı bir hediye almak isteyenler için bu güne özel tasarlanmış Polka Retro cep ahizelerini öneriyor.

Sevgililer Gününde Aşkınızı Konuşturun

Özellikle sevdikleriyle konuşmaktan hiç yorulmayanları sevindirecek bu ürünler, Sevgililer Günü için özel üretilen hediye kutularında çiftlerin beğenisine sunuluyor.

Haberin Devamı


Bu yılın da en tarz aksesuarı olmaya aday Native Union Retro Telefon ahizeleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yeni Polka serisi ile tüketiciyle buluşuyor. Üzerine sevgi mesajlarının yazılabileceği şekilde Fransız tasarımcı Emilie Sarnel tarafından tasarlanan özel hediye kutusuyla yeni Polka serisi şimdiden en farklı hediye alternatifleri arasındaki yerini aldı.


Cep ahizeleri, Retro havasının ve keyifli kullanımının yanı sıra aynı zamanda günlük hayatta ve iş hayatında cep telefonlarını yoğun biçimde kullanan sevdiklerinizi mobil cihazların yaydığı düşünülen radyasyon riskinden korumanın da şık ve eğlenceli bir yolu.


Elmasepeti tarafından sevgililer gününe özel sınırlı sayıda getirilen Polka serisi, kırmızı üzerine beyaz puantiyeli ve mavi üzerine beyaz puantiyeli alternatifleriyle bu sene 14 Şubat’ta sevgilisine farklı bir hediye almak isteyenlerin tercihi olacak.

Haberin Devamı


Polka serisi cep ahizelerini elmasepeti.com ile D&R (İstinyepark, Kanyon, Suadiye, Erenköy, Beyoğlu, Capitol, Palladium AVM, Ankara Cepa AVM, İzmir Forum Bornova) Apple Premium Reseller (Pupa İstinyepark, Pupa Şaşkınbakkal, Troy Kanyon, Troy City`s) Boyner İstinye Park ve Boyner Bağdat Caddesi mağazalarından KDV dahil 129 TL`ye edinebilirsiniz.


Ayrıca yeniliklere açık, tarz sahibi, farklılığı seven, tasarım ve estetiğe değer veren tüm sevdikleriniz için elmasepeti.com’u ziyaret ederek çok sayıda farklı hediye alternatifine de ulaşabilirsiniz.

Yazarlar