Editörün Seçtikleri Sıcak ve soğuk terapinin rahatlatıcı gücü

Sıcak ve soğuk terapinin rahatlatıcı gücü

04.01.2016 - 15:24 | Son Güncellenme:

Sıcak ve soğuk terapinin rahatlatıcı gücü “TheraPearl Göz Maskesi”nde birleşiyor…

Sıcak ve soğuk terapinin rahatlatıcı gücü

Her yeni güne şişmiş gözlerle merhaba diyenler,kuru gözlerden, baş ağrısından ve sinüzitlerden şikâyet edenler; pratik bir şekilde uygulananmultifonksiyonel bir ürünle tanışıyor. Özel inci tanecikleriyleTheraPearl Göz Maskesi, tüm bu sorunlara karşı hem sıcak hem de soğuk uygulamanınrahatlatıcı gücünü tek bir üründe birleştiriyor.

Haberin Devamı

Kuru gözleri, baş ağrısı ve sinüsleri rahatlatan TheraPearl Göz Maskesi,şişmiş ve yorgun gözlerden şikâyet edenlerin de kurtarıcısı olmaya aday… Özel inci tanecikleri sayesinde herhangi bir kalıplaşma yaşamadan uygulandığı yüzeyin şeklini alan ve eşit dağılan “TheraPearl Göz Maskesi”, 20 dakikalık seanslar halinde defalarca kullanılabiliyor.

Soğuk kullanım için 2 saat süre ile buzdolabında dondurulan TheraPearl Göz Maskesi; gözlerdeki şişliğin, baş ağrısının, acının ve kas spazmlarının azalmasına yardımcı oluyor. Yaralanmalar ya da fiziksel travmalardan hemen sonra uygulandığında da kan akışını sınırlayarak kanamayı ve şişmeyi yavaşlatıyor. Sıcak kullanım için mikrodalga ya da 45 derecelik sıcak suda ısıtılan TheraPearl Göz Maskesi; kuru gözleri ve sinüsleri rahatlatıyor, kan akışını arttırarak kaslarda rahatlama sağlıyor. Şişliği inen yaralanmalarda ise iyileşme sürecine yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Toksik madde içermeyen ve doktorlar tarafından tasarlanan TheraPearl Göz Maskesini ister sıcak, ister soğuk kompres olarak 20 dakikalık terapiler şeklinde uygulayabilirsiniz. Tekrar tekrar sıcak ve soğuk olarak uygulanabilenTheraPearl Göz Maskesi ile zinde bir hayata merhaba deyin!

Yazarlar