12.09.2012 - 11:23 | Son Güncellenme:
Türk mutfağımızda en çok tüketilen besin maddesidir et. Özellikle demir ve fosforun ette bol miktarda bulunmaları etin önemini bir kat daha artırmaktadır. Bu özellikleriyle et sofralarımızın baş tacı olmuştur. Menülerimizden eksik tutmayız eti.
Dakikada 1,5 kg’a kadar üretim, paslanmaz çelik sökülebilir kıyıcı başlık, paslanmaz çelik metal tepsi, kendi kendini bileyen bıçak, tersine çalıştırma özelliği, 3 adet paslanmaz çelik kıyıcı disk, sosis, kebap için özel ekler, kaymayan kauçuk taban, kablo muhafazası, 1500W özellikleri ile Sinbo Et Kıyma Makinesi mutfakta işleri hem pratikleştiricek hem de sağlınız için tüketmeniz gereken eti tam istediğiniz şekilde hazırlayacak.
Sinbo Et Kıyma Makinesi mutfakta ki yerini almak için hazır.
Sinbo hayatınızı kolaylaştırmaya kolaylaştırırken sağlığınızı da düşünmeye devam ediyor.