Dekorasyon Sonbahar romantizmi

Sonbahar romantizmi

09.09.2013 - 15:48 | Son Güncellenme:

Molton Brown mum ve oda kokuları ile yaşam alanlarınızda büyülü bir ortam yaratın

Sonbahar romantizmi

Molton Brown, dünyanın birçok farklı bölgesinden elde ettiği egzotik bitki esanslarını ve yağları, 40 yıla yayılan tecrübesi ile harmanlayarak yaşamı daha keyifli ve ayrıcalıklı kılan birbirinden özel ürünlere dönüştürüyor. Özel olarak seçtiği birbirinden farklı mum ve oda kokuları ile Molton Brown, bu sonbaharda tüm yaşam alanlarınızda büyülü ve romantik bir hava estiriyor.

Relaxing Yuan Zhi Oda Kokusu ve Relaxing Yuan Zhi Medio Candela şık görüntüsü ile gözünüze, büyüleyici kokusu ile ruhunuza hitap ediyor...

Geleneksel Çin ilaçlarında kullanılan eşsiz yabani bitki yuan zhi, lavanta, bergamut ve ylang ylang’ın uçucu yağlarının harmanlanmasından elde edilen Relaxing Yuan Zhi Home Ambiente baş döndüren kokusu ile evinizi sararken, özel içeriğinin sağladığı rahatlatıcı etkisi ile de ruhunuzu huzurlu bir uyku için hazırlıyor. Relaxing Yuan Zhi Medio Candela ise, telaşlı ve yorucu bir günün ardından evinize vardığınızda zencefil ve sedir ağacı karmasının dinlendirici etkisi ve büyüleyici kokusu ile sizi keyifli bir dinginliğe kavuşturuyor.

Naran Ji Oda Kokusu ve Naran Ji Medio Candela yaşam alanlarınıza tazelik ve enerji katıyor...

Naran Ji Home Ambiente, üst notalarındaki portakal yağı, limon, bergamot, frenk üzümü ve Mısır fesleğeninin canlandırıcı etkisi sayesinde evinizin havasını baştan aşağı değiştirip duyularınızı harekete geçirirken enerjinizin tazelenmesine de yardımcı oluyor. Naran Ji Medio Candela ise, evinize romantik ve sofistike bir görünüm katmasının yanı sıra Rus carvi, limon ve paçulinin egzotik kokusu ile evinizde geçirdiğiniz anları daha keyifli kılıyor.

White Mulberry Oda Kokusu ile beyaz dutun büyüleyici etkisini keşfedin...

Beyaz dut, kır mimozaları ve fesleğen yaprağının Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan White Mulberry Home Ambiente, ferahlatan ve canlandıran içeriği ile yaşam alanlarınızın enerjisini tazelerken büyüleyici kokusu sayesinde ise evinizi sarıp, keyifli anlarınızda size eşlik ediyor.

Yaşam alanlarına mistik ve sofistike bir dokunuş... Patchouli & Saffron Single Wick Candela...

Üst notalarında bulunan bergamot, kimyon ve paçuli yağının tütsülü aroması ile ruhunuzu sakinleştiren Patchouli & Saffron Single Wick Candela, gül ve safranın eşsiz bileşimi sayesinde ise yaşam alanlarınızda mistik ve baş döndürücü bir etki yaratıyor. Patchouli & Saffron Single Wick Candela’nın alt notalarında yer alan deri, mistik öd ağacı yağı ve bal kokusu ile bilinen laden reçinesi ise yorucu bir günün ardından ihtiyacınız olan sadelik, huzur ve dinginliğe kavuşmanızı sağlıyor.

Keyifli ve ilham dolu sonbahar geceleri için Night Tempest Medio Candela...

Night Tempest Medio Candela, üst notalarında bergamot ve mandalina, orta notalarında sedir ağacı ve paçuli, temel notalarında ise baş döndüren benjoin ve vanilya ile sizi ilham dolu bir geceye hazırlıyor. Night Tempest Medio Candela’nın zengin aroması ve eşsiz kokusu sonbahar gecelerinde keyifli ve egzotik anlar yaratmak isteyenler için ideal...

Paradisiac Pink Pepperpod Medio Candela ile yaşam alanlarınızda tropikal etki...

Üst notalarında ateşli pembe biberler ve mandalinanın çarpıcı kokusu ile Paradisiac Pink Pepperpod Medio Candela, Afrika’nın sıcak ve vahşi doğasını evlere taşıyor. Paçuli yağının tütsülü aroması yaşam alanlarınızı sarmalarken, zencefil ve pembe biber aromaları günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı oluyor.

‘Nightingale Song Forte Candela ile gizemli bir yolculuğa hazır olun...

Zambak, menekşe yaprağı ve yasemin içeren eşsiz aroması ile ‘Nightingale Song Forte Candela, serin sonbahar gecelerinde yaz notalarını yaşam alanlarınıza taşıyor. Büyüleyici ve enerjik kokusu ile de sizi gizemli bir yolculuğa ve huzurlu bir uykuya hazırlıyor.

Re-Charge Black Pepper Forte Candela ile Doğu’nun egzotik havasını yaşam alanlarınıza taşıyın....

Re-Charge Black Pepper Forte Candela, Doğu’nun mistik ve egzotik izlerini yaşam alanlarına taşımak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday... Karabiber, kasnı otu sakızı, petitgrain, vetyver ve Mısır baharatlarının harmanlanmasından oluşan eşsiz ve büyüleyici kokusuyla Re-Charge Black Pepper Forte Candela sonbahar gecelerinde size romantik ve sıcak bir deneyim vadediyor.

Yazarlar