Editörün Seçtikleri Star Wars defterlerde

Star Wars defterlerde

16.12.2015 - 15:43 | Son Güncellenme:

Bu kült serinin tüm karakterleri Keskin Color’ın lisanslı ürünleriyle ister ofiste ister okulda sizinle.

Star Wars defterlerde

“Bundan uzun zaman önce, çok uzak bir galakside” başlayan öykü, bugün milyonlarca kişinin unutamadığı bir efsane... Muhteşem müzikleri, kuşaklar boyu sinemaseverlerin gönlünde taht kuran karakterleri, “Güç”ü galaksiye denge getirmek için kullanan iyileri ile olduğu kadar, galaksiyi yönetmek için karanlık tarafı kullanan kötüleriyle de dünya sinema tarihine damgasını vuran bir fenomen “Star Wars”…İtiraf edelim, hangimiz ışın kılıcımızı kuşanıp şeytani Sith’lere karşı Jedi’larla birlikte savaşarak galaksiyi kurtarmak ve arkadaşımızla vedalaşırken “Güç seninle olsun” demekistemedik ki… Şimdibu kült serinin tüm karakterleri Keskin Color’ın lisanslı ürünleriyle ister ofiste ister okulda sizinle.

Haberin Devamı

Beyaz perdenin gelmiş geçmiş “en iyi” kötüsü DarthVader, karizmatik DarthMaul, imparatorluğa tek başına meydan okuyan LukeSkywalker, asilerin lideri Prenses Lea, elbette MilleniumFalcon’un cesur pilotları Han Solo ile Chewbacca ve tüm serinin en sevimli robotları R2-D2 ile C-3PO,Keskin Color’un lisanslı Star Wars serisinde.

Yaklaşık 50 yıllık deneyimi ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Colorşimdi Star Wars karakterlerini sizinle buluşturuyor. Defter ve bloknotlardan oluşan Star Wars serisi, hem öğrencilere hem de ofiste çalışan fanlara filmi yeniden yaşama fırsatı veriyor. Ayrıca Keskin Color, tüm sağlık testlerinden geçirilerek kullanıma hazır hale getirilen ürünlerin kalitesini ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile de güvence altına alıyor.

Haberin Devamı

Keskin Color’un lisanslı Star Wars serisi tüm seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor.

Yazarlar