Editörün Seçtikleri Swissôtel The Bosphorus'da Sevgililer Günü programı!

Swissôtel The Bosphorus'da Sevgililer Günü programı!

02.02.2016 - 13:19 | Son Güncellenme:

Aşk dolu hafta sonu için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Swissôtel The Bosphorus, İstanbul sizler için 12, 13 ve 14 Şubat günlerine özel bir paket hazırladı.

Swissôtel The Bosphorusda Sevgililer Günü programı

Swiss Advantage Room’da 2 kişilik konaklama, Chalet’de iki kişilik romantik bir akşam yemeği, iki kişilik 60 dakikalık Spa masajı ve Pazar günü Café Swiss’te iki kişilik muhteşem bir brunch aşıkları bekliyor.

Haberin Devamı

Pürovel Spa & Sport’ta gününüzün keyfini çıkarın
"Leading Spas of the World" üyesi olan PürovelSpa&Sport’ ta sevdiğinizle birlikte aşkınızı tazeleyecek ve Sevgililer Günü’ nde aşkın en güzel halini unutulmaz bir deneyime dönüştüreceksiniz.

Çiftler için Romantizm
Romantik mum ışığında rahatlatıcı bir banyoda partnerinizle keyifli vakit geçirmeye ne dersiniz? Kaslarınız gevşedikten sonra, çiftlere rahatlatıcı bir deneyim sunan 90 dakikalık masaj seansına bayılacaksınız.
110 dakika süren Margarita Deneyimi siz ve partneriniz için mükemmel kombinasyonu sunan, ihtiyaçlarınıza göre tasarlanan kişiye özel gerçek spa ritüelinde, yolculuğunuz önce buharla kaslarınızı gevşeterek başlıyor, ardından öngörülen peeling aşaması ve cildinizin her bir noktasını minerallerle buluşturan üç farklı özel maske uygulaması ile devam ediyor. Tüm geriliminizi geride bırakacağınız, nazik, harikulade bir tam vücut masajıyla sonlanıyor.

Chalet’de Romantizmin Doruğuna Ulaşın
Sıcak ve romantik bir atmosferde, şömine başında yudumlayacağını zbir kadeh şarapla sevdiğinizile birlikte çok özel bir Sevgililer Günü...

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’un bahçesinde yeşillikler içinde konumlandırılmış Chalet Restoran’da kendinizi sevgilinizle beraberİsviçre’deymiş gibi hissedeceksiniz.

100 yıllık ahşap bir dağ evi olan Chalet restoran misafirlerini İsviçre Alpleri’nde bir gezintiye çıkararak raklet, peynir-et-çikolata fondü ve bölgenin diğer geleneksel İsviçre lezzetlerini tatma imkanı sunuyor. Sevdiğinizle sımsıcak ve romantik bir atmosferde, şömine başında birbirinden lezzetli likör çeşitlerini veya bir kadeh şarabınızı yudumlayarak özel bir sevgililer günü geçirebilir, birkaç saatliğine de olsa kendinizi İsviçre’deki bir dağ evinde hissedebilirsiniz.

18.yüzyılda İsviçre’de ortaya çıkan fondü geleneğini günümüz tatları ile harmanlayarak sunan Chalet; Vacherin Fribourgeois ve Tete de Moiene peynir çeşitleri ve sek şarap ile servis edilen “Peynir fondü” veya salsa, tartar gibi soğuk soslarla ikram edilen et fondü “Fondue Chinoise” çeşitleri ile bir İsviçre yemek şöleni yaşatıyor. Birbirinden lezzetli tatlılar arasında yer alan çikolata fondü’nün tadına ise doyulmuyor.

Sevgililer Günü’ne Cafe Swiss Brunch’ı ile Başlayın
Cafe Swiss’in tadına doyulmayan Pazar “Brunch”ı gününüze harika bir başlangıç olacak.Kahvaltı lezzetleriyle başlayıp Türk ve Dünya mutfağının özel tatlarıyla zenginleşen Cafe Swiss Brunchbüfesinde konuklar Şef Philippe Bischoff’un imzasıyla zengin kahvaltı çeşitlerinin tadını çıkarıyor. Omlet, pancake büfesi, Asya’nın suşi, maki, pekin ördeği gibi tatları; İtalya’dan en iyi risotto ve makarna çeşitleri; enfes meze ve tapaslar, birbirinden leziz marine balıklar, fırın mamulleri ve Akdeniz yeşillikleri; zengin deniz mahsulleri, sushi menüsü, wok lezzetleri ile öne çıkıyor. Keyifli bir Pazar öğleden sonrası için havyar ve şampanya ve her hafta değişen kokteyl önerileri ile konuklarını şımartıyor. Ayrıca çocuklar için hazırlanmış çocuk büfesi ve dayanılmaz tatlılar da her Pazar büfede yerini alıyor.
Birçok damak tadına hitap eden Cafe Swiss’in Pazar “Brunch”ı barista corner ile taptaze kahve ve çayları da sizlerle buluşturuyor.

Ayrıca çocuklu aileler için oyun ve eğitim konusunda bir dünya markası olan Gymboree işbirliği ile Cafe Swiss Brunchbüfesinde konuklar Pazar keyfi yaparken çocuklar, onlara özel hazırlanan salonlarda oyun ve eğitim konusunda tanınmış dünya markalarının eğlenceli ve öğretici aktiviteleri ile vakit geçiriyor.

Les Ambassadeurs Bar’da Caz Müziğin Keyfine Varın
Sevgililer Günü’nde İstanbul Boğazı’nın nefes kesen manzarası eşliğinde caz müziğinin notalarında gezinirken, Les Ambassadeurs Bar’ın eşsiz kokteyllerini de yudumlayabileceksiniz. Akşam yemeğinizin ardından müziğin, manzaranın ve Sevgililer Gününe özelleziz kokteyllerin tadına bakabileceğiniz Les Ambassadeurs Bar sizi bekliyor.

Ayrıca 13 Şubat Cumartesi akşamı LesAmbassadeurs Bar’da ‘Ambassadors of Jazz Music are in Town’programıkapsamındaözel olarak düzenlenen caz konserinin de tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: (212) 326 1100

Yazarlar