Stil Tasarım şıklığı Agenda ile YKM’de

Tasarım şıklığı Agenda ile YKM’de

11.10.2013 - 14:33 | Son Güncellenme:

Şehirli ve stil sahibi kadınların tercihi Agenda koleksiyonu bu sezon da YKM müşterileri için Ayşe Deniz Yeğin tarafından hazırlandı.

Tasarım şıklığı Agenda ile YKM’de

YKM, Agenda markası ile tasarımcı koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Şehirli ve stil sahibi kadınların markası Agenda, Ayşe Deniz Yeğin tasarımlarıyla Sonbahar-Kış sezonuna hazır!

Şehrin dinamizmini dengeleyen yalın parçalara çarpıcı detaylar ve aksesuarlarla imza atan Ayşe Deniz Yeğin, Agenda kadınını kışa hazırlıyor.

Agenda Koleksiyonu, tasarımcı dokunuşu taşıyan çizgisini sürdürüyor. Ayşe Deniz Yeğin imzasıyla yola devam eden Agenda, modern şehirli kadının stilinden ilham alınarak hazırlandı. Sade ve yalın çizgilerle birlikte, birbirlerini tamamlayıcı ve çarpıcı desenler taşıyan modern koleksiyonun detayları Ayşe Deniz Yeğin farkının en önemli göstergesi. Koleksiyonda geniş yer tutan mantolar, elbise, bluzlar ve ceketleri hem gündüz hem akşam kullanmak mümkün. Koleksiyondaki etek, ceket ve pantolonlar birbiriyle rahatça kombinlenebiliyor.

Koleksiyon renklerinde başrol oyuncularısiyah, gri ve beyaz olsa da kış sezonundacanlı renklere veda etmeden kırmızı, turuncu, saks mavisi gibi canlı renklerin de gücüyle sonbaharınhüznünü de, kışaylarının kasvetli havasını dadağıtmaya yeter! Koleksiyonun geneline hakim olan yalın ve sade çizgiyi, modern geometrik, ekose modeller ve kırçıllı desenler tamamlıyor. Ayşe Deniz Yeğin’in kendi çizimi olan desenleri taşıyan elbise ve pantolonlar koleksiyonun en güçlü parçaları arasında yer alıyor. Pantolon-ceket takımlardan, günlük şehirli elbiselere kadar şehirli kadının stilini tamamlamak için ihtiyacı olan tüm parçaların bulunduğu Agenda koleksiyonu, detaylarla zenginleşen sade ve yalın bir çizgiyle gösterişten uzak, çarpıcı bir tarz yaratıyor. Aynı zamanda maskülen modanın feminen yorumlarını taşıyan çarpıcı bir stil yaratıyor.

Ayşe Deniz Yeğin, tasarım hikâyesini şöyle anlatıyor: “Markanın kimliğini koruyarak Agenda’yı kendi tasarım anlayışımla yeniden yorumladım. Yalın bir koleksiyonu tasarımcı detaylarıyla zenginleştirdiğimizi söyleyebilirim. Şehirli ve stil sahibi kadınlar için fonksiyonel, kombinlenmesi kolay ve tasarım değeri taşıyan ürünler hazırladık. YKM ekibinin müşteri ve koleksiyon tecrübesi ile birleştirdiğimiz tasarım gücünü, Agenda koleksiyonunda ulaşılabilir fiyatlar ve giyilebilir tasarımlarda hayata geçirdik.”

Tasarım ürünlerini yepyeni bir hikâyeyle müşterileriyle buluşturmaya hazırlanan YKM, tasarımcı dokunuşu taşıyan parçaların Türk kadınının günlük hayatında yer bulmasını sağlamayı hedefliyor. Ayşe Deniz Yeğin imzası taşıyan Agenda Koleksiyonu, sadece YKM’lerde satışa sunuluyor.

Yazarlar