Aile Türkiye’nin ilk Anne Bebek Oskar Töreni için geri sayım başladı

Türkiye’nin ilk Anne Bebek Oskar Töreni için geri sayım başladı

16.11.2015 - 15:58 | Son Güncellenme:

En büyük, en eğlenceli, en sevilen anne bebek çocuk buluşması olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, yine bir ilke imza atıyor.

Türkiye’nin ilk Anne Bebek Oskar Töreni için geri sayım başladı

Türk ebeveynlerle birlikte Anne Bebek sektörünün Oskarlarını vermeye hazırlanan İBS, sektörün en önemli anne bebek çocuk markalarının ürün ve hizmetlerini İBS ÖDÜLLERİ için halk oylamasına açtı. 12 Kasım'da başlayan oylama 6 Aralık'a kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Büyük bir titizlikle hazırlanan İBS ÖDÜLLERİ, "Hamile Dostu Ürün", "Bebek Dostu Ürün", "Çocuk Dostu Ürün", "Anne Dostu Ürün", "Aile Dostu Ürün", "İnovasyon" ve "Yılın Ürünü" kategorilerinde yapılacak. Bu kategorilerde dereceye girenler Türkiye'nin ilk Anne Bebek Çocuk Oskarlarının sahibi olacak. İBS ÖDÜLLERİ’nin Gala Töreni 11 Aralık günü İstanbul Kongre Merkezi'nde Derya Özel’in sunuculuğunda gerçekleşecek.

Ebeveynler hem oylayacak hem kazanacak

Ebeveynler, İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nın resmi internet sitesi olan "ibsfuar.com" ve "https://apps.facebook.com/ibsodulleri" adresleri üzerinden puanlama yapacaklar. Puanlamaya katılan bütün ebeveynler aynı zamanda 11 Aralık günü yapılacak büyük çekilişe katılma hakkı kazanacaklar.

Haberin Devamı

Duayen Jüri’den zorlu oylama

İBS ÖDÜLLERİ için iki aşamalı bir oylama sistemi uygulandı. Önce Anne bebek Çocuk sektörünün 11 duayen ve sevilen isminden oluşan İBS ÖDÜLLERİ JÜRİSİ 87 markanın ürün ve hizmetlerini puanlandı.

Halil Erdoğmuş (E-Bebek Ceo'su), Yakup Kireçci (OYDER Başkanı), Nihan Kayalıoğlu (İnternet Anneleri Kurucusu), Nora Romi (Benimgibi.net Yöneticisi), Pelin Tepret Ulusoy (Happy Nest Genel Müdürü), Derya Özel (Posta Gazetesi Anne -Çocuk Yazarı), Özge Altınok Lokmanhekim (Şehrin Çocuk Hali Kurucusu ve Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı), Berna Paşahan (Anne Bebek Dergisi Genel Yayın Yönetmeni), Şenay Yurtsever (ABÇ Dergisi Genel Yayın Yönetmeni), Elçin Ateş Ersoy (Annelik Sanatı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni) ve Kübra Güllaç (Parents Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni) tarafından yapılan puanlama sonucunda ön elemeyi geçen 23 markanın ürün ve hizmetleri finale kaldı.

Söz Şimdi En Büyük Jüri'de

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı Genel Müdürü Seçil Fida, 11-13 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda bir ilke daha imza attıklarını söylüyor. Fida, "Aileler çocukları için en iyisini ister. Biz de dört yıldır ailelere en iyisini vermeye çalışıyoruz ve bu bizim öncelikli görevimiz. Ailelerin ne istediğini, çocukların ne istediğini, sektörün ne istediğini biliyoruz. Ve 'dost' ürünleri seçtiğimiz böylesi bir çalışma hem bize hem de sektördeki bütün anne bebek çocuk markalarına yeni ve daha büyük sorumluluklar getirecek. İBS ÖDÜLLERİ daha iyisini yapmak için hepimize yol gösterici olacaktır. 87 markayı 11 kişilik jurimiz puanladı, finale kalan 23 marka şimdi çok daha büyük bir jurinin karşısında. Taktir ebeveynlerin, biz de sorucu merakla bekliyoruz." diye konuştu.

Yazarlar