Stil We Are Handsome 2013 Resort Koleksiyonu

We Are Handsome 2013 Resort Koleksiyonu

28.05.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Havalar soğumaya devam ederken, içinizi ısıtacak bir haberle karşınızdayız. Kış bitmeden markaların ve tasarımcıların yaz koleksiyonlarının görselleri bize göz kırpmaya başladılar. Yaz mevsimi de özlediğimizi varsayarsak en güzel haberin, mayo markalarından We Are Handsome markasının 2013 Resort koleksiyonu olacağını düşünüyoruz.

We Are Handsome 2013 Resort Koleksiyonu

Avustralya’lı markanın mayo koleksiyonuna hayran kaldık. 2013 resort koleksiyonu için marka hayvanlardan ve değişik geometrik ve iç içe geçmiş desenler ve baskılardan ilhamını alıyor. Koleksiyonun ismi ise ‘Büyülü’. Değişik yapıda mayoların, bikini, etek ve taytların bulunduğu koleksiyon çok renkli ve enerjik. Fakat koleksiyondaki bu renklilik bir karmaşaya sebep olmuyor. Aksine koleksiyonu çok daha iyi yansıtıyor.

Haberin Devamı

Likralı, transparan ve şifon kumaşlar koleksiyonda büyük yer kaplıyor. Etek şeklinde kullanılan, şifondan degrade efektli pareoya bayıldık.

Fotoğraflar; büyük camların bulunduğu, güzel bir evin havuz kenarında çekiliyor. Tek parçayla bile mükemmellik yakalanıyor. Mayo ve bikinilerde çok fazla çeşit de görülüyor. Askılı,askısız, önden çapraz askılı ya da üçgen… Her türü bulmak mümkün.

Hipnotize edici desenlerin de bulunduğu bu mayo koleksiyonunu Modazon ekibi olarak biz çok beğendik. Umarım siz de beğenirsiniz.


Yazarlar