Editörün Seçtikleri Yatarken fırçalasanız bile ağız kokusu varsa...

Yatarken fırçalasanız bile ağız kokusu varsa...

21.08.2017 - 13:35 | Son Güncellenme:

Gece yatarken dişlerinizi fırçalamanıza rağmen sabah uyandığınızda duyduğunuz koku kendinizi kötü mü hissettiriyor? Merak etmeyin çözümü çok kolay!

Yatarken fırçalasanız bile ağız kokusu varsa...

Gece yatarken dişlerinizi fırçalamanıza rağmen sabah uyandığınızda duyduğunuz koku kendinizi kötü mü hisettiriyor? Merak etmeyin çözümü çok kolay!

Haberin Devamı

Uyurken ağzımızdaki tükürük salgısının azalması sonucu, bakteriler, üremek için daha kolay bir ortam bulur ve ağızda bir hayli kötü kokulu bir nefese neden olur. Dentiste' Ağız Kokusuna Karşı Etkili Diş Macunu içerdiği 14 çeşit bitki özü ile ilk kullanımdan itibarengece boyunca etkili komple bakım sağlayarak diş hastalıklarını ve ağız kokusunu engellemeye yardımcı olur.

Şeker içermeyen formülü sayesinde bakteri oluşumuna ve çoğalmasına fırsat vermez. Dentiste’yi uyumadan önce kullanarak, sabah taze bir nefes ile uyanabilir, sabah kullanarak gün boyu ağız kokusunun oluşumunu engelleyebilirsiniz!

Nane, okaliptüs, hint helvası otu, tarçın, meyan kökü vekaranfildenoluşan içeriği ile ağzınızda güzel bir koku ve tat bırakan Dentiste’den vazgeçemeyeceksiniz!

Yazarlar