Cilt Bakımı Yeni nesil göz bakımı

Yeni nesil göz bakımı

03.04.2014 - 10:48 | Son Güncellenme:

Yeni nesil peptidler göz çevresi problemleri için çözüm ortağı oluyor..

Yeni nesil göz bakımı

Oht peptide 3 göz kremi yeni formülüyle göz altı torbalanmaları, morlukları göz çevresi kırışıklıkları ve göz kapağı sarkmaları için çözüm önerisi sunuyor..

Haberin Devamı


Sadece eczanelerden temin edilen OHT Peptide 3 Göz Kremi, göz çevresindeki ve kaz ayağı bölgesindeki ince çizgi ve kırışıklıkları azaltmak ,göz kapağının sarkma problemlerine çözüm sunmak, 24 saat göz çevresinde nemlenme sağlamak amacıyla formüle edildi.
Kolay emilebilen OHT Peptide 3 Canlandırıcı Göz Kremi, Yeni Jenerasyon Peptid içeriğiyle göz çevresi bakımını desteklemeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor.

İçeriğindeki yeni jenerasyon Peptidler ve özel etken maddeler ile, hassas göz çevresini sıkılaştırmayı amaçlayan OHT Göz Kremi ,göz çevresindeki koyu halkalanmayı ve torbalanmayı da ortadan kaldırmayı hedefliyor.. OHT Peptide 3 Göz Kremi içerisinde yer alan Beautifeye isimli etken madde ise, göz kapağının derisini sıkılaştırmaya yardımcı .2013 yılında ödül alan bu etken madde ,sarkmış göz kapağı üzerindeki olumlu sonuçları ile OHT Peptide 3 Canlandırıcı Göz Kreminin içeriğinde yer alıyor.

Yazarlar