Editörün Seçtikleri Yılbaşı gecesi eğlencenizi bölmeyin!

Yılbaşı gecesi eğlencenizi bölmeyin!

08.12.2014 - 14:07 | Son Güncellenme:

Yeni yılı tüm sevdikleriyle bir arada karşılamak isteyenlerin vazgeçilmezlerinden biri zengin ve özenle hazırlanmış sofralardır.

Yılbaşı gecesi eğlencenizi bölmeyin

Sofralarının unutulmaz olmasına özen gösterenlerin vazgeçilmezlerinden olan Koroplast, yalnızca sofraları kurarken değil, toplarken de yanınızda…

31 Aralık gecesi kurulacak sofraların toplanmasını Koroplast’ın önerdiği “acil yılbaşı kiti” ile dert etmeyin…

Yılbaşına sayılı günler kala, yeni yılı evinde sevdikleriyle karşılamak isteyenlerin sofra telaşı başladı. Tüm davetlilerin sevdiği lezzetlere sofrasında yer vermek isteyenlerin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Koroplast, geniş portföyündeki ürünlerle özel sofraların hazırlanmasından toplanmasına en büyük yardımcınız olmayı vaat ediyor. Koroplast’ın önerdiği “acil yılbaşı kiti” tüm gece ihtiyaç olacak ürünleri bir arada sunarak, sofranın toplanmasını bile pratik ve zevkli hale getiriyor. Koroplast, pratik ve zahmetsiz yılbaşı yemekleri için zaman kazandıran Pişirme Kağıdı; lezzet ve hız vaat eden Fırın Torbası; tek paketle tüm gecenin ihtiyacını karşılayacak Buz Torbası; iki farklı boyuyla kalan lezzetleri saklamak için Kilitli Poşet ve Streç Film ile gece boyunca biriken çöpler için kötü kokulardan ağzını büzerek kolayca kurtulmaya imkan veren mis Kokulu Çöp Torbaları’nı öneriyor.

Sofra öncesi zaman kazandıran tüyolar
Koroplast’ın yılbaşı sofrası öncesi zaman kazandıran ürünleri arasında Pişirme Kağıdı, Fırın Torbası ve Buz Torbası yer alıyor. Koroplast’ın tek tepsi ebadında hazır kesilmiş ve 210 dereceye kadar ısıya dayanıklı yanmaz Pişirme Kağıdı, hamur işlerinde dağılma ve tepsiye yapışma sorunlarını ortadan kaldırıyor.

Et, hindi ve tavukların kendi buharında yani tüm lezzetin hapsedilerek pişmesine olanak veren ve pişirme sürelerini yarıya indiren Fırın Torbası, yılbaşı sofrasını kurarken hızlandırıcı bir yardımcı niteliğinde. Gıdaların tat, koku ve vitaminlerini koruyarak yağ kullanmasına gerek kalmadan daha leziz sonuçlar ortaya çıkaran Fırın Torbası pratik kullanımı ile de fırının kirlenmesinin önüne geçiyor.

Kalabalık sofraların soğuk içecek telaşına yetişen Buz Torbası ise pratik yöntemlerle buz yapma imkanı sunuyor ve tek paketinden 180 adet buz elde edilebiliyor.

Sofra sonrası için Koroplast’ın önerileri
Yeni yıla girdikten sonra, gecenin ilerleyen saatlerinde toplanmayı bekleyen sofra için Koroplast’ın Buzdolabı Poşeti, Kilitli Poşet, Streç Film ve Çöp Torbaları çözüm sunuyor.

Yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde koruyan hijyenik ve pratik Buzdolabı Poşeti, küçük, orta ve büyük boy çeşitleri ile sofralardaki meze tabakları için tercih edilebiliyor.

Sebze, meyve, kuru gıda gibi yiyeceklerin saklanması için ideal çözüm sunan Kilitli Poşet ise ağız kısmındaki kilit ile buzdolabına veya mutfak raflarında saklanması gereken yiyeceklerin dağılmasını iki farklı boy alternatifi ile engelliyor. Ayrıca pişirilen Yılbaşı’na özel kurabiyeler de bu poşetlerde saklanabilir.

Ayrıca mezelerin dolapta yer kaplamaması ve kokuların birbirine karışmaması için önerilen Streç Film, pratik kesme bıçaklı pratik kullanımı ile sofrayı toplamayı hızlandırıyor.

Yılbaşının tüm eğlencesi boyunca hiç bitmeyecek çöpler için ise limon, çilek, vanilya ve lavanta kokulu çöp torbaları büzgülü ağız kısmı sayesinde çöplerin pratik ve hijyenik şekilde toplanmasına olanak sağlıyor. Özel desen, renk ve kokulu çöp torbaları kapıların önünde biriken çöplerin hem daha şık hem de daha hijyen görünmesine yardımcı oluyor.

Yazarlar