Stil Zac Posen'in Brooks Brothers koleksiyonu

Zac Posen'in Brooks Brothers koleksiyonu

22.02.2016 - 11:23 | Son Güncellenme:

Zac Posen'in Brooks Brothers koleksiyonu New York Moda Haftası'na damgasını vurdu.

Zac Posenin Brooks Brothers koleksiyonu

Ünlü modacı Zac Posen’in New York Moda haftasında tanıttığı Brooks Brothers Sonbahar Kış 2016 Kadın koleksiyonu büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Uma Thurman, Michelle Obama, Gwyneth Paltrow ve Naomi Watts’ında aralarında olduğu pek çok kadının gözdesi olan Zac Posen yeni koleksiyonu ile ilgili değerlendirmesinde, “Sonbahar Kış sezonunda boyutlar ve oranlarla oynamak istedim. Devetüyü, süet deri, parlak yeşil kadifeler ve sonbaharın renkleri cesur desenlerle birlikte kullandık. Yeni koleksiyon, Brooks Brothers modern kadınına benim bakış açımı yansıtıyor” dedi.

Ünlü modacının imzasını taşıyan Brooks Brothers 2016 Sohbahar Kış Koleksiyonu, zamansız tasarımları ile modern kadınlar için çabasız şıklık sunuyor. Erkek modasından ilham alarak hazırlanan koleksiyonda flanel pantolonlar ve bluzlar feminen çizgileriyle dikkat çekiyor. Brooks Brothers’ın imzası olan klasik devetüyü palto, yeni sezonda yepyeni bir siluet ile kadınları selamlarken; orijinal baskılar, geometrik desenler koleksiyona hareket katıyor.

Haberin Devamı

Yeşil tonları, camel, şarap kırmızısı, mor, lacivert ve siyahın hakimiyetindeki koleksiyon; lüks brokar palto, kadife gece elbisesi ve smokin seçenekleri ile yeni sezon davetleri için de feminen bir şıklık sunuyor. Brooks Brothers Sonbahar Kış 2016 Kadın Koleksiyonu, Chelsea botlardan oxford ayakkabılara, farklı model ve renklerdeki çantalara kadar uzanan geniş aksesuar seçenekleri ile zenginleşirken, takılarda geometrik şekiller ve altın ışıltıları dikkat çekiyor.

Yazarlar