Evlilik 2016 düğün trendleri

2016 düğün trendleri

11.03.2016 - 13:33 | Son Güncellenme:

Yaklaşan İlkbahar-Yaz dönemi muhteşem düğün organizasyonlarının müjdeleyicisi. Heyecanla beklediğiniz en özel gününüzde kendinizi ifade etmenin yollarını ararken ve düğün gününüze hazırlanırken takım arkadaşlarınıza güveniyor musunuz?

2016 düğün trendleri

Bağdat Caddesi'nde bulunan Kulis by Ömer Durak saç ve makyaj alanındaki 18 yıllık tecrübesi ve eğitimli kadrosu ile belki de yıllardır beklediğiniz düğün gününüzde ihtiyacınız olan güzellik hizmetlerini size sunuyor.

Haberin Devamı

Reklam, moda çekimleri ve özel organizasyonların yanı sıra Suadiye’de bulunan kuaför salonu ile de saç ve makyaj hizmeti veren Ömer Durak, düğün organizasyonları esnasında başlayan heyecanı profesyonel bir destekle unutulmaz kılmanıza yardımcı oluyor. Düğün öncesi prova yapmanın önemine vurgu yapan, kuaför ile müşteri arasındaki kararın karşılıklı iletişimle verilebileceğine inanan Ömer Durak, kendinizi rahat ve güçlü hissetmeniz için tarzınıza en uygun saç ve makyajı tüm detayları ile düşünüyor ve uyguluyor. 2016 İlkbahar-Yaz trendlerini değerlendiren fakat trend ne olursa olsun son gün sürprizlerinden kaçınılması gerektiğine vurgu yapan Durak, birkaç başlık halinde kusursuz görünüme kavuşmanın yollarını sizler için özetliyor.

Haberin Devamı

Fiziksel özelliklerinizi ve gelinlik seçiminizi göz önünde bulundurun

Yüz şeklinin, saç uzunluğunun, gelinlik modelinin, tasarlanan organizasyonun hatta çiçek buketinin bile gelin saç ve makyajında belirleyici unsur olarak ön plana çıktığına, son dakika verilen kararların kötü sürprizlerle sonuçlanabileceğine vurgu yapan Ömer Durak, trendlere bağlı kalmaktan çok kendini tanımanın ve isteklerini en doğru şekilde uzman ile paylaşmanın çok önemli olduğunu belirtiyor. Uzun saçlı gelin adaylarının, düğünlerin vazgeçilmezi topuz saç modelinde şanslı olduğunu belirten fakat 2016 yılının doğallık ve abartıdan kaçınan akımda ilerlemesiyle birlikte orta ve kısa uzunlukta saçların çiçek, taç ve doğal dalgalar yoluyla kusursuz bir görünüm sağlayacağını belirten Durak, makyaj tercihini de sadelikten yana kullanan gelin adaylarının kendi ışıltıları ile göz dolduracağını aktarıyor.

Kalın bukleler, örgü detaylar bu yılın vazgeçilmezleri arasında

Normal saç modellerine kıyasla kuaförlerin özel bir hassasiyet gösterdiği gelin saç ve makyajının ayrı bir uzmanlık gerektirdiğine değinen Ömer Durak; 2016 yılının gelin saçı
modelleri arasında bu yıl çok çaba harcanarak yapılmışçasına görünen modellerin aksine örgü detaylar ile taze bir görünüm yakalayan saç modellerinin ağırlıkta olduğuna dikkat çekiyor. Dekolteli gelinlik modelleri için dağınık ve düşük-dağınık topuz olarak kuaförünüze tarif edebileceğiniz saç modelleri zarif ve doğal bir görünüm yakalamanıza yardımcı olmakla birlikte saçlarınızın arasına serpiştirebileceğiniz minik bahar çiçekleri ise zarafeti en üst düzeye, ufak detaylarla taşımanıza yardımcı olabilir. Gelin saç ve makyajını imajla bir bütün olarak düşünmek gerektiğini belirten Ömer Durak, yıllar sonra bile fotoğraflara baktığınızda yüzünüzde tebessüm uyandıracak gelin makyajının sırlarını sizlerle paylaşıyor.

“Kusursuz düğün makyajının sırrı kendinizi tanımaktan geçiyor.”

Haberin Devamı

Yıllar sonra akıllarda tatlı bir anı olarak kalacak düğün gününüzün olmazsa olmazı makyajın, belirleyici unsurları arasında; yüz şekli, gelinlik seçimi, duvak seçimi ve organizasyonun nasıl bir alanda olacağı yer alıyor. Ömer Durak, gelin adaylarının yüz hatlarını bozmayacak makyaj modellerine yönelmesini öneriyor. Düğün öncesi prova yapmanın da önemine vurgu yapan Ömer Durak, tüm gelin adaylarını kusursuz bir organizasyonun parçası olan Kulis’ine bekliyor.

Yazarlar