Saç Bakımı Afro Dalgası Nasıl Yapılır? Afro Dalgası Kalıcı Mıdır, Zararlı Mıdır?

Afro Dalgası Nasıl Yapılır? Afro Dalgası Kalıcı Mıdır, Zararlı Mıdır?

14.06.2021 - 13:06 | Son Güncellenme:

Kadınlar çoğu zaman saçlarında değişiklikler yapmak isteyebilirler. Özellikle de son yıllarda farklı saç modelleri ön plana çıkmaktadır. Afro dalgası ise herkes tarafından çok merak ediliyor. Afro dalgası nasıl yapılır? Afro dalgası kalıcı mıdır, zararlı mıdır? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Afro Dalgası Nasıl Yapılır Afro Dalgası Kalıcı Mıdır, Zararlı Mıdır

Afro dalgası, kişinin kendi saçının örülmesinin ardından dalgalı sentetik saç eklenmesi ile birlikte oluşur. Afro dalgası istenilen boyutta ve şekilde yapılabilir. 

Haberin Devamı

 Afro Dalgası Nasıl Yapılır?

 Son yıllarda afro dalgasına talep oldukça arttı. Özellikle pek çok kişinin yaptırmak istediği afro dalgası uygulanırken bazı detaylara da dikkat edilmelidir. Afro dalgası kişinin kendi saçının örülmesi ile yapılır. İstenen uzunlukta ve yoğunlukta kendinden dalgalı olan sentetik saçlar eklenir. Böylece saç örülerek doğru bir dağılım yapılır.

 Afro dalgası mutlaka işinin ehli olan kişilerce yapılmalıdır. Bakım ve temizliği de yapılan afro dalgalar uzun süre kullanılabilir. 

 Afro Dalgası Kalıcı mıdır, Zararlı mıdır?

 İşinin uzmanı kişi tarafından yapılan afro dalgası çok uzun süre kalıcılık sağlar. İşlem düzgün yapıldığı takdirde yaklaşık 2- 3 ay boyunca afro dalgası saçta kalabilir. Afro saç dalgası kullanım süresi dolduğu takdirde saç diplerinden kesilerek çıkartılmalıdır. Böylece kişi kendi saçını rahat bir şekilde kullanmaya başlar.

Haberin Devamı

 Hacimli ve hoş görünen afro dalgası sayesinde saçlar oldukça güzel bir görünüme de kavuşur. Doğru teknikler uygulandığı takdirde afro dalgası yapılmasının saça herhangi bir zararı bulunmaz. Amatör kişiler tarafından yapılan afro dalgasında saçta yıpranmalar olabilir. 

Yazarlar