Stil Asi Bir Aristokrasi!..

Asi Bir Aristokrasi!..

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Alternatif giyim tarzlarıyla tüm dünya tarafından takip edilen Ashley ve Mary-Kate Olsen’ dan Row adlı markalarının pre-fall koleksiyonu!!

Asi Bir Aristokrasi..

Moda ikonu” dendiğinde akıllara ilk gelen ikili elbette ki Ashley ve Mary-Kate Olsen kardeşler. Henüz bebekken oynadıkları “Full House”dizisi ile, eğlence ve televizyon dünyasına çok erken yaşta giren ve seneler içinde basın dünyasının gözüönünde büyüyen Olsen kardeşlerin moda merakını bilmeyen kalmadı. New York Times’ ın kendilerini moda ikonu olarak duyurmasıyla beraber, ünlü kardeşler bir daha çıkmamak üzere bu renkli dünyaya adım atmış oldular.

Haberin Devamı

Asi Bir Aristokrasi..

“Homeless Look” yani paspal ve bohem; ama aynı zamanda şık görünen bir moda akımı oluşturan ikili, oluşturdukları bu yeni tarzla geniş bir genç kitleye sahip oldular. Görünümleri ve yarattıkları sitle Kate Moss ve Sienna Miller’ a göz kırpan Olsen’ların vazgeçilmez parçaları; kocaman güneş gözlükleri, botlar, geniş kazaklar ve dökümlü etekler. Moda seçimlerinin genelden farklı oluşu sebebiyle, seçtikleriyle hep tartışmalara yol açarak, bazı kesimlerce de bir çok kez en kötü giyinen ünlüleri seçildiler.

Daha önce dört ile on dört yaş arasındaki kızlar için, diğer kız kardeşleriyle beraber oluşturdukları “Mary-Kate and Ashley: Real fashion for real girls” adındaki koleksiyonlarından sonra, defilelerde hep ön sıralarda gördüğümüz ünlü moda aşıkları, “The Row” isimli yeni koleksiyonlarınla karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Asi Bir Aristokrasi..

Daha önce çanta koleksiyonunu incelediğimiz marka, şimdilerde ise pre-fall koleksiyonu ile takipçilerinin beğenisine sunuldu. Kalem etekler, klasik kesim gömlek ve ceketler, dokulu yün elbiseler, kadife bluzlar, ipek gömlekler ve kabanların ağırlıkta olduğu koleksiyonun ağır bir havası olduğunu görüyoruz. Deri kullanılarak hazırlanan birkaç parça ile hareketlendirentasarımların renkleri ise siyah, mavi, gri, bordo ve lacivert seçilerek asi bir ruh yaratılmış.

Binicilik sporunun aristokrat bir havayla sunmaya özen gösterdiklerini söyleyen Olsen’ ların koleksiyonunu daha yakından incelemek istiyorsanız, sizi galerimize davet ediyoruz!..

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar