Stil B&C 5. Yıl Kutlaması

B&C 5. Yıl Kutlaması

16.06.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bettina Hakko ve Candan Kıramer başarılı ortaklıklarının 5. Yılını 5 Aralık 2012 ‘de verdikleri bir davetler kutladılar. Bettina Hakko ve Candan Kıramer’in “Şu dünyada anı biriktiyorsak eğer, anları unutulmaz kılmak tek amacımız...” mottosuyla her sene geleneksel olarak gerçekleştirdikleri yeni yıl öncesi davetlerinde bu sene bir de 5. yıl heyecanını yaşadılar.

B&C 5. Yıl Kutlaması

Kendilerine ait dekorasyon ve masa düzenine yönelik birbirinden zarif tasarımları ve ürünleri bir araya getirdikleri butiklerinde, 5. Yıllarını kutlamak amacıyla gerçekleştirdikleri davette ikilinin bir çok dostu da yanındaydı.

Haberin Devamı

Bettina Hakko ve Candan Kıramer 5. Yılları ile ilgili; 5inci seneyi doldurduk! Bilgi birikimi ile başladık, ama hiç bir zaman ne olmak istediğimizi konuşmadık. Bir gerçek var ki her yaptığımız işi “sevgi” ile yaptık! En zor zamanlarda bile sevgimiz hiç eksilmedi! Eğer bugün bir yere gelip durabiliyorsak herhalde en büyük sebebi, sevgimizi heyecanımızı kaybetmemiş olmamızdır... Gelecekte önümüze ne kapılar açılacak, neler olacak birlikte göreceğiz... Yurt dışı çalışmalarının bizi hep çok heyecanlandırdığınnı söyleyebiliriz. Çünkü bir anlamda ülkemizi temsil etmiş oluyoruz. Bu da bize onur veriyor. “ şeklinde açıklama yaptılar.
 


Yazarlar