Baharda monokrom yansımalar

Tek renkten oluşan monokrom moda akımı, bahar aylarına çok yakışıyor. Sizler de yılın trendlerini monokrom ile birleştirerek tarz görünüme ulaşabilirsiniz. Özel gece ve davetlerde şık görünüme kolaylıkla ulaştıran monokrom tarzın günlük stilde de yeri ayrı. Her zaman tarz olmayı sevenler, trendlerden yola çıkarak modern monokrom giyim tarzı yaratabilir.

Zıt renkleri birleştirip, bütünleşmiş bir görünüm ortaya koyabilirsiniz.

Güçlü stil için siyah ve beyaz parçalar kullanın. Süper yüksek bel bol paça pantolon ya da bermuda şort doğru seçim olacaktır.

Haberin Devamı

Bralet ve ceket kombinlerini sık sık göreceğiz. İddialı olmak istiyorsanız bu trendi kaçırmayın.

Desenleri tercih edin. Özellikle siyah-beyaz renklerden oluşan geometrik desenlere sahip etek ve bluzları kombinleyerek hafta içi gezilerine katılabilirsiniz. Kare, puantiye ve çizgiler oldukça ilgi görüyor.

İki renk bloklu parçalar sezonda oldukça ön planda. Özellikle denim pantolonlarınızı iki farklı rengin birleştiği modern tasarımlardan seçebilirsiniz. İki renkli mom jean tercih ederek, aynı renklerden oluşan bluz ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Sezonda vatkalı tişörtler çok ilgi görüyor. Sizler de soft renklerden yana seçim yaparken vatkalı tişörtlerinizle iddianızı ortaya koyabilirsiniz.

Yağmurlu günler için çizme, trençkot ve çantanızı aynı rengin tonlarından giyerek ortamı renklendirebilirsiniz. Elegan görünmek istiyorsanız takı seçiminizi de aynı renkten yapmayı unutmayın.

Piliseli midi etekler yine karşımıza çıkıyor. Romantik stil seviyorsanız tam size göre. Sizler de daha rahat tarzlar için bu etekleri tercih ederek ayakkabı, çanta ve üstünüzü aynı tonlardan seçip ışıltılı görünebilirsiniz. Modern döpiyes stili de yaratabilirsiniz.

Disco stili istiyorsanız, 2021 modasında parlak kumaş ve payetlerden oluşan tulumlara sezonda sık sık rastlayacaksınız. Bu zarif şıklık, monokrom dokunuşuyla harika olacak.

Maskülen tarzda çok sevilen ve oldukça ilgi gören monokrom akımında, takım elbise seçimi yaparken sezonun öne çıkan renklerine göz atmalısınız. Gök mavisi, kül yeşili, orkide, gri tonlarını kullanarak monokrom stilinizle iz bırakabilirsiniz.

Haberin Devamı

Estetik görünüme önem veriyorsanız korse kombinleri özellikle siyah şıklığı için ideal.

Aynı renk ve desenlerden oluşan yüksek bel taytlarınızla basic crop birleşimi yaparak tarz görünebilirsiniz.

Pozitif bir ruh için geniş kesimlerden üstler, fular, fötr şapka, mini üçgen kesim omuz çantaları kullanabilirsiniz. Ayrıca, bu sezon fütürist takılar da çok ilgi görüyor. Zevkinize uygun trendleri tek renkten oluşan kombininize yansıtın ve şıklığı yakalayın.