Stil Bir Beckham Daha

Bir Beckham Daha

10.08.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gozde cift David Beckham ve Victoria Beckham’dan sonra yeni kuşak Beckhamlardan Romeo Beckham da moda dunyasına adımını attı!

Bir Beckham Daha

Moda dünyasında Beckhamların başarılarını işitmeye alışmışken, yeni dönemde anne ve babanın yerini sanıyoruz ki çocukları alacak. Dünyaca ünlü Beckham çiftinin ortanca oğulları Romeo Beckham İngiliz markası Burberry'nin reklam kampanyasında kamera karşısına geçti. 

Haberin Devamı

Birkaç gündür anne ve babasını unutup Romeo Beckham'ın haberlerini okumaya başladığımızdana beri, Romeo'nun kocaman gülümsemesiyle objektif karşısında olduğu Burberry reklamlarının görsellerinden basına dağıtım yapıldı. Elbette değerlendirmeye aldığımız ve gelecek görsellerinde daha farklı tarzlarda görmeyi umud ettiğimiz Romeo, Christopher Baily 'le oldukça keyifli görüntülerde veriyor. 

Spice Girls’ün şarkılarından oluşan Viva Forever müzikalinin geçtiğimiz hafta yapılana Londra galasında Beckham ailesinin Burberry takımlar içinde katıldığını hatırlıyor olacaksınız. Biz belki de Victoria-David çiftinden yeni bir haber beklerken, Romeo Beckham'ın çekim haberiyle dikkatler genç adamın üzerinde toplandı. Bakalım Burberry 2013 İlkbahar-Yaz kampanyasının yüzü olmasıyla başlayan çekim hikayesi, Romeo Beckham'ı başka nerelerde göreceğimizin işareti olacak.


Yazarlar