Cemal Günbaş

Cemal Günbaş

cemalgunbas21@gmail.com

Tüm Yazıları

C.G: Kendinde en çok neyi eleştirirsin?

K.D: Kendimde en çok mükemmeliyetçi olma özelliğimi eleştiriyorum sanırım. Çünkü her yaptığım işin kusursuz olmasına özen gösteriyorum ve bu da beni hem özel hayatımda hem de iş hayatımda fazlasıyla yoruyor.

C.G: Artık sadece show business değil şarkıcısın da. Şarkı söylemek hep hayalinde mi vardı, yoksa sonradan mı karar verdin?

K.D: Aslında şarkı söylemek çocukluğumdan beri hayatımın bir parçasıydı. Hatta İngilizceyi öğrenmemdeki en büyük etken yabancı şarkılara ve sanatçılara olan ilgimdi. Kendimi hep sahnede hayal ediyordum ve hayallerimi gerçekleştirdim. Bundan daha fazlasını başarmak istiyorum. İleride de İngilizce bir şarkı yaparak globalde emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyorum.

Haberin Devamı

C.G: Müzik çalışmalarının yanına bir düet projesinde de görebilecek miyiz seni ve Türkiye’de düet yapmak istediğin isim veya isimler var mı?

K.D: Yaptığım iş ile alakalı yeni projelerde farklı isimlerle bir araya gelmek tabii ki çok isterim. Aslında Peşimde klibim yayınlandıktan hemen sonra “Jeffree Star” dan bir ortak proje teklifi aldım. Bu beni çok heyecanlandırdı, ileride yapacağım yeni projelerimin birinde mutlaka birlikte çalışmayı planlıyorum.
Türkiye’de de başarılı bulduğum birkaç isim var ama onların benimle aynı projede yer almaya cesaretleri var mı ondan emin değilim. O yüzden isim vermeyeceğim (gülüyor).

C.G: Sosyal medya ile hepimiz gibi senin de aran çok iyi. Peki sosyal medyada yapılan yorumlara ne kadar takılıyorsun?

K.D: İlk başlarda kötü yorumlar beni ve ailemi incitiyordu ama sonrasında kötü kalpli ve kötü zihniyetli insanları değiştiremeyeceğimizi anladığımızda artık önemsememeye karar verdik.

"İleride neler yapacağımı ben bile kestiremiyorum"

Kerimcan Durmaz: Benimle aynı projede yer almaya cesareti olan var mı

C.G: Ünlüler arasında kozmetik sektörüne atılan ilk isimlerdensin diye hatırlıyorum. Hala devam ediyor mu satışın ve üretimin, ediyorsa yeni ürünlerin gelecek mi?

K.D: Evet, hatta ilkim bile diyebiliriz. Çünkü kendi ismimle kozmetik markası çıkarttıktan sonra bir çok ünlü isim ve influencer da kozmetik sektörüne giriş yaptı. Kendi markamın ve ürünlerimin satışı devam ediyor tabii ki. Önümüzdeki süreçte, yeni ürünler ve yeni koleksiyonlar çıkmaya devam edecek.

Haberin Devamı

C.G: İki klip de birbiriyle adeta yarışıyor ve gerçekten ikisi de çok iddialı. İleride çekeceğin kliplerde daha iddialı görebilecek miyiz, yani daha sınırları zorlamaya çalışacak mısın? Sınır diyorum çünkü çoğu kişi için bu bir sınır ve zirve.

K.D: Ben hayatımın her anında çok iddialıyım. Böyle görünmeyi, bu şekilde yaşamayı çok seviyorum. Kliplerimde de hayal ettiklerimi hayata geçirmeye özen gösteriyorum. İleride neler yapacağımı ben bile kestiremiyorum çünkü her yaşımda kendimde yeni özellikler keşfediyorum ve kendimi yeniliyorum.

C.G : Geçenlerde düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Gecesinde klip kategorisine bir serzenişte bulunmuştun, bazı takipçilerin Buray’a laf çarpıttığını sanırken bazı takipçilerin de (ben dahil) senin hak ettiğini yorumlamıştık. Bu konuya son kez açıklama yapmak ister misin, aslında neden Kerimcan sitem etti?

Haberin Devamı

K.D: İlk olarak şunu belirteyim; ben Buray’ı değil Buray’ın klibini eleştirdim. Buray’ı severek dinliyorum fakat ödül aldığı klipte Buray’ı değil, bir karikatür çizimini izledik. Tekrardan açık yüreklilikle şunu belirtebilirim, Amerika’nın en prestijli 80 kişilik ekibiyle 2 ay prova yapıp 1 günde çektiğimiz, $100.000‘a mâl ettiğim “PEŞİMDE” klibim ile kıyaslanabilecek bir klip değildi.

"Benden sonra bir çok sanatçının kliplerine  özen göstermeye çalıştığının farkındayım"

Kerimcan Durmaz: Benimle aynı projede yer almaya cesareti olan var mı

C.G: Klip konusunda bir çığır açtığını düşünüyor musun?

K.D: Kesinlikle düşünüyorum. Peşimde’den sonra, bir insanın isteyince neler yapabileceğini tüm Türk halkına kanıtlamanın gururunu yaşıyorum. İlk klibimi yayınladıktan sonra Türkiye’de bir çok sanatçının kliplerine daha çok özen göstermeye çalıştığını farkındayım ve son zamanlarda izlediğim kliplerdeki değişimi görebiliyorum. Takipçilerimin ve sevenlerimin beni idol olarak görmeleri ve ilham almaları bana kendimi çok iyi hissettiriyor.

C.G: Sektörde birçok dostun ile aran açıldı. Bunlardan birisi de Demet Akalın. Demet ile kırgınlığının bittiğini duydum, doğru mu? Hatta nezaket göstererek “Peşimde” şarkını story çekerek beğendiğini belli etmişti.

K.D: THANK U , NEXT!

C.G: Bizi 2022’de nasıl bir Kerimcan Durmaz bekliyor?

K.D: Ben her yıl yaptığım gibi üstüne koyarak ilerleyeceğim. Ama bizi nasıl bir 2022 yılının beklediğini daha çok merak ediyorum açıkçası (gülüyor).

C.G: Buradan Milliyet okurlarımıza ve takipçilerimize yeni yıl mesajı olarak bir şey söylemek ister misin?

K.D: Öncelikle, Yeni yılın bu yaşadığımız zor zamanları unutturup hayatımızda önceliğin sağlık olduğu bir yıl olmasını diliyorum. Ben hep hayallerimin ötesinde şeyler istedim ve yaşadım. Dilerim ki 2022’de isteyen herkes, hayallerinin ötesindeki arzularına ulaşır. Herkese daha mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl dilerim.

Şimdi sana tek cümlelik 5 soru soracağım!

Kerimcan Durmaz: Benimle aynı projede yer almaya cesareti olan var mı



Kısa 5’te 5 Sorular!

Gülşen mi? Hande Yener mi?
Cevap: Gülşen

Netflix mi? Blu Tv mi?
Cevap: Netflix

Rihanna mı? Beyonce mi?
Cevap: İkisi de

Yasak Elma mı? Sadakatsız mi?
Cevap: Çok bozdular artık, sanırım hiçbiri.

Bottega Veneta mı? Prada mı?
Cevap: Bottega Venetta

C.G: Ve tüm soruların sonuna gelmiş bulunuyoruz, öncelikle çok teşekkür ederim değerli vaktini bana ayırdığın için. Sabırsızlıkla yeni çalışmalarını bekliyorum. 2022 muhteşem bir yıl olsun hepimiz için!

K.D: Ne demek ben teşekkür ederim (öpücük).