Cemal Günbaş

Cemal Günbaş

cemalgunbas21@gmail.com

Tüm Yazıları

İMPARATOR İBRAHİM TATLISES 

Çok özlemişiz onu hem de çok! Bunu zaten Kuruçeşme’de oluşan upuzun kuyruklardan da anlayabiliriz. O kadar uzun yıllar oldu ki İbrahim Tatlıses’i sahnede görmeyeli, doya doya 3 gün arka arkaya  Kuruçeşme Açık Hava konserleriyle sevenleriyle bir araya geldi. İzlemeye gelenlerden daha çok heyecanlandığını biliyorum sevgili İbrahim Tatlıses’in. Düşünsenize yıllar sonra sahneye çıkıyorsun,  konser takviminde bi’ tarih olarak anlaşırken yoğun talep üzerine üç güne çıkıyor , bu da her insanın yapabileceği yani doldurabileceği bir iş değil. Her zaman dinleyicilerine ve izleyicilerine saygısı olan İmparator bu üç günün üstesinden yine babalar gibi geldi. En güzel şarkılarını gelen dinleyicilerle birlikte bağıra bağıra söyleyen imparator, keyifle konserlerini bitirdi. Seyirciler arasında kızı Dilan Tatlıses, Gülben Ergen, Şafak Sezer, Gonca Vuslateri, Levent Dörter ve oğlu İdo Tatlıses bulunuyordu. İyi ki Polat Yağcı, aklına girdi sevgili İbrahim Tatlıses’in. Bu demek oluyor ki imparator artık sadece tv’de değil her yerde olabilir!

Haberin Devamı

Konserden konsere

DEMET AKALIN ; KIŞA MERHABA DEDİ BİLE!

Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, yaz sezonunu geçen hafta kapatıp kış sezonuna ilk merhaba diyen şarkıcısı oldu bile. İstanbul Etilerde sahne alan Demet Akalın, kışa ilk konserinde yalnız bırakmayan dinleyicilerine özel repertuvarından şarkılar seslendirerek geceyi mest etti. Ten rengi transparan taşlı elbiseyle sahneye çıkan Akalın oldukça göz kamaştırdı. Her zaman olduğu gibi yine mekanı tıklım tıklım dolduran Demet Akalın, bir hayli neşeliydi. Yoğun bir iş temposunda olan Demet Akalın tv programı hariç bir yandan da albüm çalışmaları hazırlığında. Bakalım bizi nasıl şarkılar bekliyor, özellikle slowları merakla bekliyorum. Bu arada hemen bi’ kış sahnesine gidip Demet Akalın’lanmalıyım.

Konserden konsere

BETÜL DEMİR’LE BOSTANCI!

Bostancı Gösteri Merkezi’nden bir Betül Demir geçti. Onun için çifte düğündü çünkü ,  hem büyük bir konseri olacaktı hem de doğum gününü kutlayacaktı. O kadar güzel bir konser ve repertuar hazırlamış ki dinleyicileri için, keyifle hem dinledik hem de izledik. İlk önce siyah mini üzerine zincirler işlenmiş bir kıyafetle çıktı karşımıza. Dansçılarıyla birlikte muhteşem koreografi ve hit olmuş şarkılarıyla hep bir ağızdan eşlik ederek enerjimizi yerimize getirdi. 10 dakika ara verdikten sonra ekibi sürpriz yaparak Betül Demir’den önce kocaman bir doğum günü pastası karşıladı bizi. Sonrasın da Cihan Nacar imzalı fıstık yeşili bir kıyafet ile belirdi karşımızda, yeşiller içinde muhteşem görünüyordu. İzleyiciler arasında usta sanatçı Müjdat Gezen, Mazlum Çimen, Ömür Gedik ve şarkıcı Irmak Arıcı da bulunuyordu. Sevgili Müjdat Gezen öğrencisi olduğu Betül Demir’e doğum gününde TÜRK BAYRAĞI hediye ederek seyircilerden büyük bir alkış topladı. Hit olmuş slow şarkıları ve yöremize ait harika türküleri söyleyerek konserini büyük alkışlarla sonlandırdı. Benden duymuş olmayın Şubat’ta yine Bostancı Gösteri Merkezi’nde olabilirmiş. 

Haberin Devamı

Bu arada merakla Kuruçeşme Açık havada Şevval Sam, Gülşen ve Cem Adrian konserlerini merakla bekliyor olacağım.