Cemal Günbaş

Cemal Günbaş

cemalgunbas21@gmail.com

Tüm Yazıları

Aşkımla ölçülemez hiçbir money
Oh mommy so yummy
Aslında gitsek ya biz daha ileri
Daha ileri az daha ileri
Ooooo

Dedi ve ortalığı ilk günden LOLİPOP ile kasıp kavurdu. Her sahnesi gibi hem şarkısı hem de klibi yine en çok konuşulanlar arasına girdi. Evet, belki bir önceki şarkıları gibi değil, elbette klasik Gülşen şarkılarını sevenleri ikiye ayırabilir ama onun dışında hemen dile dolanıyor. Ben ilk dinledikten sonra nakaratı dilime pelesenk oldu ve tekrar açıp dinlememe sebep oldu. Önemli olanda buydu zaten, başardı. Şarkının soundu harika, güncel ve gerçek pop bu zaten. Komple işin bütününe bakarsak, Gülşen’den Sertab Erener yaratmaya çalışanlara koca bi’ yuh diyesim geliyor maalesef. Klip Metin Arolat yönetmenliğinde çekilmiş, özlemişim kaliteli işler izlemeyi. Hiçbir bütçeden kesmemiş, harika bir prodüksiyonla harika işler çıkarmış. Gelelim şarkı ve klibin başarısından çok nefret kusmalarına...

Haberin Devamı

Lolipop kafalılar

Ne Gülşen’miş arkadaş! Etini kopara kopara bitiremediniz. Ne istiyorsunuz bu kadından siz? Bir hafta sadece magazinleri izledim, yorumları okudum, sonra "oturup köşemde yazacağım" dedim. Hangimiz hangi hakla  bedenine, giydiklerine ve en önemlisi emeğine tecavüz edebiliriz? Oturun şarkısını eleştirin, klibi eleştirin ama bedenini değil. Şarkı onun değil, klip onun değil, hepimizin ama bedeni bizim değil. Anlayamadığınız tek şey bu. Gülşen’in kıyafetine değil katledilen kadınların ahını dert edinin. 

Ağzım açık şekilde gerçekten bir hafta konuşanları izledim. Gülşen yerine hepinize kısa ve net cevap vermek istiyorum: SİZE NE! Bu arada Gülşen hiç bir zaman değişmedi, her zaman cesur ve özgür bir ruhtu, değişen tek şey sizlersiniz lolipop kafalılar.

Artık alışın olur mu? 

Gülşen değişmedi, değişmeyecek, değişmemeli de…