Editörün Seçtikleri Cildiniz nefes alsın

Cildiniz nefes alsın

20.03.2015 - 18:02 | Son Güncellenme:

Çevre ve insan dostu, sertifikalı ürünleriyle kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla sunan Silva Network, cildinizin sağlığı için pratik bir krem geliştirdi.

Cildiniz nefes alsın

Üç fonksiyonlu Silva Belleza Üçlü Süper Bakım Kürü, cildinizi ölü tabakalardan arındırır, gözeneklerinizi açarak siyah nokta oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Cildimiz en alt tabakadan en üst tabakaya kadar sürekli olarak kendini yenileyen hücrelerden oluşur.

Hücreler oksijen alımını bıraktıkları anda ciltte matlaşmalar ve kırışıklıklar meydana gelir. Silva Belleza Üçlü Süper Bakım Kürü, cildinizde ortaya çıkan kuruma ve kırışıklıklara karşı hücre canlılığını devam ettirerek yaşlılıkla mücadele eder.

Yenilenen cildiniz sağlıkla ışıldasın

Derinlemesine temizlenerek oksijenle buluşan ciltte akne ve kırışıklık oluşmaz. Düzenli kullanım sonucunda Silva Belleza Üçlü Süper Bakım Kürü’nün cildinizde yarattığı farkı görebilirsiniz. Silva Belleza’yı yüzünüzde beş dakika bekleterek maske formunda kullanabilir, suyla karıştırıp cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak peelingin inanılmaz etkisiyle tanışabilirsiniz.

Cilt temizliği için ise ıslak cilde bir miktar suyla karıştırarak uygulamanız yeterli olacaktır. Tüm cilt tiplerine uygun yapısıyla, Silva Belleza Üçlü Süper Bakım Kürü günlük bakımınızın ayrılmaz bir parçası olacak. Ürün Fiyatı: 22 TL www.silvapazarlama.com.tr

Yazarlar