Stil David Beckham Bodywear For H&M Yeniden

David Beckham Bodywear For H&M Yeniden

09.02.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasında emin adımlarla ilerleyen David Beckham; H&M’le yeniden anlaşarak yılbaşı için eski koleksiyonuna bazı parçalar ekliyor.

David Beckham Bodywear For H&M Yeniden

Bir önceki H&M koleksiyonun çok beğenildiğini söyleyen ünlü futbolcu; bu yüzden H&M iç çamaşırı koleksiyonuna yeni parçalar eklemiş olarak kamera karşısına geçiyor.Beckham bu başarıyı çok ve özenli çalışmaya bağlıyor. Hız kesmeden devam bu ortak çalışmaya, en çok David Beckham’ın hayranları seviyor. Bu hayran kitlesi içinde tabi ki Modazon ekibi de bulunuyor.

Haberin Devamı

Eşi Victoria Beckham sayesinde bir şekilde hep moda dünyasının içinde olan futbolcu, tasarım süresinde genelde kendi sevdiği ve hoşuna giden parçalar hazırladığını da vurguluyor. Ünlü ve yakışıklı futbolcunun koleksiyonunda; tiştörtler, havlular, kapitoneli içlikler, ropdöşambır, pijama altları ve sabahlıklar yer alıyor. David Beckham, erkeklerin iç çamaşırları giyerken aynı zamanda şık olmaları gerektiğini söylüyor ve bunu koleksiyonuna yansıttığı da görülüyor.

Yakışıklı futbolcu, arkası ışıklı bir fonda ve neredeyse çıplak bir halde poz verirken çok çekici görünüyor. Beyler bu koleksiyondaki parçalardan mutlaka en az bir tanesine sahip olmalısınız. Dünyadaki tüm kızların çok beğendiği futbolcuyu daha birçok kampanya fotoğraflarında da görmek istiyoruz.


Yazarlar