Genel Sağlık DentGroup 5. şubesi ile şimdi de Maslak’ta…

DentGroup 5. şubesi ile şimdi de Maslak’ta…

13.05.2014 - 10:18 | Son Güncellenme:

Diş hekimliğini sanata dönüştüren DentGroup, 5. şubesini Maslak’ta hizmete açtı.

DentGroup 5. şubesi ile şimdi de Maslak’ta…

Büyükdere Caddesi üzerindeki yeni Maslak Şubesi, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan DentGroup Bağdat Caddesi, Ataşehir, Göztepe ve DentGroup Kids’in ardından, grubun İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki ilk kliniği oldu.

DentGroup Maslak’ın açılışına, iş dünyası, sağlık sektörü, sanat ve cemiyet hayatından seçkin bir konuk grubu katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan DentGroup Yönetim Kurulu Başkanı ve Estetik Diş Hekimi Dt. Efe Çelebi, “Ağız ve diş sağlığının, aynı zamanda kişinin iş ve sosyal yaşamdaki konumunu ve özgüvenini etkilediğini unutmamak gerekiyor. DentGroup olarak, sağlık ve estetik kaygılarla bize başvuran hastalarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz tedaviler sonucu, elde ettiğimiz başarılı sonuçlar ile onların dünyalarını değiştiriyoruz. Şimdi de insanların dünyalarını değiştirmeye Maslak’ta devam ediyoruz” dedi.

2006 yılında İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki ilk diş kliniği ile kurulan DentGroup, 2007 yılında Göztepe, 2012 yılında DentGroup Kids, geçen yıl Ataşehir’ihizmete açtı. DentGroup, bu yıl sonuna kadar 6. şubesini, gelecek yıl İstanbul dışında ilk ve toplamda 9. şubesini açmayı hedefliyor.

Haberin Devamı


DentGroup 2016 yılında ise yurt dışında ilk şube ile birlikte toplamda 13 şubeye ulaşmayı planlıyor. 2020’ye kadar yurt içi ve yurt dışında toplam 30 şube hedefleyen DentGroup, ağız, diş sağlığı ve estetiğinde, tıbbın ve teknolojinin en son yeniliklerini, hasta mutluluğuna ve “diş hekimliği sanatına” dönüştürüyor.

www.dentgroup.com.tr

Yazarlar