O Veremediğiniz 5 Kilonun Çaresini Açıklıyorum !

Ama bu çare ne bir zayıflama ilacı ne de diyetisyen olmayan fakat evet o kadar popüler bir mesleğimiz var ki diyetisyen adı altında takılanların ulu orta her yerde yayınladığı her kiloda insanın uygulamasında sıkıntı görülmeyen listeler ne de her şeyi bilen google amcadaki çeşit çeşit orjinal isimler altındaki diyetler...

Ayşe Arman da Şeyda Coşkun'la başlamış diyor danışanlarım, yani diyet yapanların gündemini çalkalayan yeni bir haber. Kendisi de yazmış zaten her yolu denedim hep başarısız oldum bir sürü sağlık problemiyle de karşılaştım ucunda geri verip almak da olsa ben de bi deneyeyim demiş. Çok motivasyon olduğundan spora odaklandığından yemekleri ile doyduğundan bahsetmiş, bu inandığı bir diyetisyenle de esasen başarabileceği bir durumdu. O 5 kilo bir diyetisyen eşliğinde bu şekilde de gidecekti ve geri alınma durumuna da girmiyorum. Instagram'a fotoğraf yüklemekse sorumluluk bunu bir diyetisyene giderek de yapabilirdi. Burada hedefe odaklanıp odaklanmamak önemli, Ayşe Arman kendini bu zamanda buna hazır hissetti ve bu zamanda hedefe kitlendi bu zamanda da başaracak.

Haberin Devamı

Biz diyetisyenler buna hep kızıyoruz, değişiklik iş vücut sağlığımıza geldiğnde pek de iyi olmuyor. sorunlar sıkıntılar şimdi olmasa da ileride muhakkak ortaya çıkıyor. Sağlık sorunlarını geçeyim ya nasıl olsa ömür boyu öyle beslenilemeyecek ve o kilolar geri alınacak...

Ne olursa olsun popülerlik gazetecilik reyting vs vs yaptığı yanlışlara insanları şahit etmesi bunu bir doğru gibi göstermesi etik değil. İnsanlar ''O bile yapıyorsa...'' diyor. Bunu dedirtmemeli.

Hedef koyulup gerçekleştirmek için kollar sıvandı mı yol ne kadar zorlu olursa olsun o hedefe ulaşılır. Bunun ne bize ne de bir başkasına çok fazla bağlı olmadığını söyleyebilirim. Bu sadece size bağlıdır. Birini denersiniz olmaz ama siz kafanıza yatacak yeni birini yine bulursunuz, heefe ulaşma çabbanız hala devam ediyordur. Doğru yol yanlış yol size kalmıştır ama hedefe elbet ulaşılır. Çünkü karar verilmiştir. O 5 kilo gidecektir.

Her işin bir uzmanı var, sizin de bir mesleğiniz var ve mesleğinizin eğitimini en iyi şekilde siz aldığınız için en iyi siz yapıyorsunuzdur.

Haberin Devamı

Neyse kabul kabul, çok popüler bir mesleğimiz var, hamd olsun...

Dyt.Buket YAVUZ

Ota Poliklinik

http://instagram.com/buketdiyety

https://twitter.com/DytBuket