Genel Sağlık Estetik cerrahlar Aestheticstanbul için İstanbul'da buluştu

Estetik cerrahlar Aestheticstanbul için İstanbul'da buluştu

09.10.2021 - 12:39 | Son Güncellenme:

İstanbul'da 24-26 Eylül tarihlerinde gerçekleşen "Aestheticstanbul 2021 Canlı Cerrahi Sempozyumu"nda, plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahinin ünlü isimleri bir araya geldi. Sempozyumda 3 günde 18 cerrahi operasyon, 12 bilimsel sunum gerçekleştirildi.

Estetik cerrahlar Aestheticstanbul için İstanbulda buluştu

Sempozyuma 12 farklı ülkeden yüzden fazla uzmanı ve asistanları katıldı. Canlı yayın desteğiyle gerçekleşen cerrahi operasyonları, dünyanın her yerinden katılımcılar bulundukları yerden izlediler. 

Haberin Devamı

3 GÜNDE 18 CERRAHİ OPERASYON,  12 BİLİMSEL SUNUM

Üç gün boyunca dünyanın dört bir yanından gelen duayen plastik estetik ve rekonstrüktif cerrahları yüz gençleştirme, rinoplasti, vücut şekillendirme, göz kapağı, göğüs estetiği gibi dönemin son trendlerinin yer aldığı 18  farklı cerrahi operasyon gerçekleştirdi.

Estetik cerrahlar Aestheticstanbul için İstanbulda buluştu

Aestheticistanbul kapsamında gerçekleşen canlı cerrahi operasyonların yanı sıra, plastik estetik cerrahinin yeni trendleri ile dünyada kullanılan en yeni tekniklere dair 12 bilimsel sunum gerçekleşti.

Geçmiş yıllardaki sempozyumlardan farklı olarak bu sene Uluslararası Plastik Estetik Cerrahi Derneği (ISAPS) tarafından akredite edilen Aestheticistanbul 2021 Sempozyumu’nun onursal başkanlığını Prof. Dr. Foad Nahai, uluslararası fakülte başkanlığını Dr. Aris Sterodimas ve yerel başkanlığını ise Prof. Dr. Cenk Şen yaptı.

Yazarlar