Evlilik Evlilik Hazırlıkları Fuarı açılıyor

Evlilik Hazırlıkları Fuarı açılıyor

25.01.2017 - 13:30 | Son Güncellenme:

Evlenmeye hazırlananlar için Evlilik Hazırlıkları Fuarı Özge Ulusoy'un baş manken olduğu Seren Moda Defilesi ile açılıyor.

Evlilik Hazırlıkları Fuarı açılıyor

Patika Fuarcılık tarafından bu yıl 15. kez 03-05 Şubat tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da yapılacak olan Evlilik Hazırlıkları Fuarı, ‘Modern Zaman Gelinleri’ konseptiyle evlenecek çiftlere çok özel bir fuar organizasyonu hazırladı.

Haberin Devamı

Trendleri belirleyen ve trend yaratan, günceli yakalayan ve değişen beğenilere özel çözümler sunan yepyeni markalar, firmalarla birlikte daha da büyüyen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında düzenlenecek defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşüyor. Yenilenen ve yüzünü değiştiren fuar, Evlilik Fuarı aplikasyonu ile çiftleri 3 gün boyunca bambaşka bir yolculuğa çıkarırken düğün hazırlığını eğlenceli ve renkli bir şova dönüştürüyor.

03 Şubat günü saat 14:00’de Seren Moda’nın yapacağı açılış defilesinin baş mankeni olarak Özge Ulusoy podyuma çıkacak. Uğurkan Erez ve Fatih Ömercikoğlu’nun koreografisini yaptığı defilede Gizem Özdilli de yer alacak. Defilede Seren Moda’nın 30 parçadan oluşan yeni koleksiyonunun trend gelinlik modelleri sergilenecek. Özellikle ipek tül ve ipek ziberlin kumaşların ağırlıkta kullanıldığı ve dantel, işleme ve dekolte modellerin yer aldığı koleksiyonda 2017 gelinlerinin sıklıkla kullanacağı A kesim tül ve kumaş özellikli, balık model ve işlemeli modellerden oluşan gelinlikler tanıtılacak.

Haberin Devamı

Evlilik Hazırlıkları Fuarı, Şinasi Günaydın firmasının aynı gün saat 16:00’da yapılacak Damatlık defilesiyle devam edecek. Çiğdem Tunç’un sunuculuğunu üstlendiği defilede Cem Özer, Pascal Nouma, Hamdi Alkan, Faik Öztürk, Ahmet Çevik, Gurur Aydoğan, Umut Oğuz, Semih Öztürk, Serkan Tan, Nida Şan, Süheyl Uygur ve Behzat Uygur da podyuma çıkacak. Saat 19:00’da ise Fashion4You markasının defilesi yapılacak.

Fuarın 2. Günü 04 Şubat saat 15:00’de Serap Sezgin Modaevi firmasının gelinlik defilesi düzenlenecek. Defilede podyuma ünlü modellerden Simge Tertemiz ve Irmak Atuk da çıkacak. Aynı gün saat 17:00’de Hülya Gün Haute Couture firmasının gelinlik defilesi yapılacak. Fuarın 3. ve son günü olan 05 Şubat’ta ise saat 14:00’te Taş Müzik konser etkinliğinin ardından 16:00’da Kiğılı firmasının kapanış defilesi yapılacak. Defilede Şenay Akay ve Şebnem Schaefer simokin ile podyuma çıkacak.

Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nı ziyaret etmek isteyenler Evlilikfuari.com adresinden online davetiye alabilirler.

Yazarlar