İşlemeli Deri Aşkına!

Derinin her rengi ve modeli, her mevsim ve her konseptte kabulüm… Bu yıl da derinin hızla yükselişe geçen trendini fark etmemek mümkün değil… Özellikle bu sezon revaçta olan işlemeli deri giyim modelleri, işleme sevmeyenlerin bile aklını başından alacak nitelikte tasarlanıyor.

En son Siyah İnci dizisini izlerken, Hande Erçel’in canlandırdığı Hazal karakterinin üzerindeki işlemeli deri montu görünce gözlerimin açıldığını fark ettim:) Hemen biraz araştırma olayına girip, modelin Kemal Tanca tasarımı olduğunu öğrendim. İşlemeler yalnızca deri mont üzerinde değil, diğer deri giyim ürünleri ve aksesuarlarda da inanılmaz şık görünüyor.

Haberin Devamı

Bununla birlikte, deri kıyafetleri taşımak gerçekten ustalık gerektiriyor. Zira, derinin vücudu saran ve tüm detayları ortaya çıkaran yapısı, özellikle pantolon ve tayt tasarımlarda, fazlalıklar için tehlike çanları çaldırabiliyor.

İşlemeli Deri Aşkına

Deri ceket en şık nasıl kombinlenir?
Günlük spor kıyafetinizle deri mont kombini yapmak için öncelikle dikkat etmeniz gereken konu, deri materyalinin yumuşak, ince ve zarif kumaşlarla bütünlük sağladığı gerçeğidir. Kalın kazaklar ve abartılı dokulu malzemeler, derinin naifliğini ön plana çıkarmanıza engel olabilir. Bu sebeple, günlük kıyafetler için tercihinize göre jean, gömlek, ince trikolar ve tişörtler uygun seçenekleri oluşturmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, yine de serin havalarda deri ceket kombini yapmak isterseniz, kıyafetinizi deri ceketinizin üzerine atacağınız yün ve örgü şallar ile zenginleştirebilir, kendinizi sıcacık hissedebilirsiniz.

İşlemeli Deri Aşkına

Etek ve elbiselerle de harika deri ceket kombinleri yapmanız mümkün. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, deri ceketinizin bitiş yerinin bel çizginizden aşağıda olmaması gerektiği. Zira böyle bir durumda, eteğin görüntüsünü bozduğunuz gibi ceketin şık ve havalı esprisini de ortadan kaldırmış olursunuz. Deri ceketlerle elbise ve etek giyerken, yünlü kalın çoraplar giymemeye de özen gösterin. Derinin parlak dokusuyla uyum sağlamayan çorap dokusu, görüntünün büyük bölümünü matlaştırabilir. Özellikle, akşam dışarı çıkarken giyeceğiniz mini ve diz üstü elbiseleri deri ceket ile kombinlerken kusursuz bir görüntü için, çorapsız ya da ten rengi çorap giymeye dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

İşlemeli Deri Aşkına

Asi ve Sofistike İşlemeli Deri Ceket Tasarımları
Derinin kendine has asi tarzını, işlemelerle yumuşatmak dahiyane fikir! Çiçek motiflerini geleneksel teknikle deri üzerine işlemek, asi tarza sıcak bakmayan kullanıcılar için de mükemmel bir seçenek sunuyor. Yumuşatılmış tarz, modern ve şık tasarımlarla birleştiğinde ortaya en sade kıyafetleri bile mükemmel hale getirebileceğiniz kombinler çıkarıyor. İşlemeli deri ceketlerin yanı sıra, etekler, elbiseler, çanta ve ayakkabılar da bu sofistike trendden nasibini alıyor.

İşlemeli Deri Aşkına

İşlemeli ürünleri, düz zemin elbise, etek, şort ve pantolon modelleri ile kombinlemeniz hem gözü yormuyor hem de yalın bir şıklık kazandırıyor. Birçok marka tarafından hayatımıza önceki yıl giren ve hala yükselişini sürdüren işlemeli ürünlerden, farklı ve yaratıcı kombinler yapmak için yararlanmakta fayda var.

Haberin Devamı

Filiz ADAR

http://moonmoda3d.blogspot.com