Serin Havalara Asi Şıklık: Sweatshirt Kombinleri!

Havalar giderek soğurken bu sezonun yükselen trendleri arasında yer alan sweatshirtler, çok yönlü kullanım özellikleriyle gardırobunuzun en önemli parçaları arasına girmeye hazırlanıyor. Hem çok rahat hem de şık kombinler ortaya çıkarabilecek bu çok yönlü parça; sweatshirt nasıl kombinlenir?

Bu sezon sweatshirt ve hoodie modellerini, her boy etek ve hatta elbiselerle, kusursuz bir biçimde bir arada görmeye hazır olun.

Sweatshirtler, aslen sportif kombinlerin aranan parçaları arasında yer alırken bu sezon tasarımcılar onu tüm kıyafetlerle bir arada kullanılabilen, joker bir parça haline getirmeyi başardılar. Öyle ki, ister pırıltılı bir etek, elbise ya da pantolon üzerinde ya da isterseniz eşofman üzerinde değerlendirin, sweatshirtler harika iş çıkarıyor.

Haberin Devamı

Mini etekler, hem casual stilin hem de özel günlerin hit parçaları arasında. Deri, jean, süet ya da yünlü kumaş farketmeksizin; her birini her ortam için kusursuz bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Serin Havalara Asi Şıklık: Sweatshirt Kombinleri

Konumuz sweatshirtler olduğuna göre, bu parçayı mini eteklerle bir araya getirdiğinizde, mini eteğin konforunu dengeleyen ve aynı zamanda sizi günün yıldızı haline getirecek olan sweatshirt kombinlerinden bahsetmekte yarar var. Sezonun önemli moda trendleri arasında yer alan mesajlı t-shirt ve sweatshirt modellerini, tüm mini eteklerinizle bir arada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu şekilde hem dinamik hem de şık bir stil elde etmeniz kaçınılmaz.

Serin Havalara Asi Şıklık: Sweatshirt Kombinleri

Sweatshirt ve hoodie modellerini, deri, jean ve kumaş pantolonlarla bir araya getirerek hem soğuk havanın rahatsız edici etkisine karşı korunabilir, hem de rahat bir stil elde edebilirsiniz. Şortlar da bu kombinlerin en iddialı tarzları arasında bulunuyor. Jean, deri ya da süet şortlarınızı, bu şekilde kusursuz bir biçimde kombinleyerek fresh bir stile imza atabilirsiniz. Pantolon ya da şortla tamamladığınız kombinleri, botlar, çizmeler ya da sneakers ayakkabılarla bütünleştirebilir ya da daha feminen bir tarz elde etmek için stilettoların cazibesini kullanabilirsiniz.

Serin Havalara Asi Şıklık: Sweatshirt Kombinleri

Günün her saatinde, ister ofiste ya da isterseniz arkadaşlarınızla dışarı çıkarken bu özgür trendin nimetlerinden bolca yararlanın. Üstelik fonksiyonel bir kombin olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim; zira güne başladığınız bu kombinle, akşama doğru sosyal yaşama rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz. Kendinizi oldukça rahat hissedeceğiniz ve tüm çeşitleri ile oldukça zengin bir kombin seçeneği sunan sweatshirt ve hoodie modelleri, isterseniz spor yaparken ya da dilediğiniz her yerde size eşlik etmeye hazır; yaratıcılık ise tamamen hayal gücünüzde.

Haberin Devamı

Filiz ADAR

Blogger: moonmoda3d.blogspot.com

Instgrm: @moonmoda3d

Twitter: @flzadar